Discussió:Sevilla

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

S'ha de posar l'estat a què pertany una ciutat, per molt clar que hom ho tingui. Això és la Wikipedia en català, no la Wikipedia de Catalunya, País Valencià o Illes Balears.

Un catalanoparlant d'Andorra, Catalunya Nord, l'Alguer, Melbourne o Buenos Aires no té perquè saber on para Andalusia.

Bandera i escut[modifica]

No hi entenc molt, però a la Viqui en castellà es pot llegir un article sobre la bandera. De les diferents teories la que sembla més versemblant i més referenciada és la de NODO (nus en llatí) en referència al nus gordià. L'escut és diferent a la versió actual i a més disposen d'un article es:Escudo de Sevilla. Suposo que no hi haurà cap problema per a que el substitueixi. --Bestiasonica (discussió) 20:06, 7 abr 2009 (CEST)[respon]

Consolat de Mar a Sevilla[modifica]

Potser convendria esmentar això

Seus dels Consolats de Mar[modifica | modifica el codi]

Llibre del Consolat de Mar del s XIV amb quatre escuts a la coberta, d'esquerra a dreta i de dalt a baix: Corona d'Aragó (representant Catalunya),[n 1][1] Mallorca, Aragó antic (representant el regne d'Aragó) i Sicília.[n 1][1] A la Corona d'Aragó[modifica | modifica el codi] 1260/1282 Es crea el Consolat de Mar a la ciutat de Barcelona. 1283 Pere III autoritza la instal·lació del Consolat de Mar de València. 1326 Jaume III de Mallorca autoritza la instal·lació del Consolat de Mar a la ciutat de Mallorca. 1363 Fundació del Consolat de Mar a Tortosa. 1385 Fundació del Consolat de Mar a Girona. 1388 Joan I autoritza la fundació del Consolat de Mar a Perpinyà. 1443 Fundació del Consolat de Mar a Sant Feliu de Guíxols. Fora de la Corona d'Aragó[modifica | modifica el codi] 1463 Fundació del Consolat de Mar a Montpeller. 1474 Fundació del Consolat de Mar a Marsella. 1511 Fundació del Consolat de Mar a Bilbao.

1543 Fundació del Consolat de Mar a Sevilla.

1682 Fundació del Consolat de Mar a Sant Sebastià.

--Grijalvo (disc.) 22:56, 28 jul 2017 (CEST)[respon]