Discussió:Son Espanyolet

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquí també estàm treballant alumnes de Mata de Jonc, veig que ningú ens ha comentat res del que duim fet, aixì que demanaria que si algú es passa per aquí i veu alguna cosa a canviar ens ho faci saber per la discussui fins ara inexistent. o=( :3)

--Dramos 11:04, 6 jun 2006 (UTC)

La ratlla vermella del mapa indica alguna cosa? A les imatges de les escoles falta un text a peu d'imatge que expliqui quina escola és. A més, falta indicar els drets d'autor de les imatges tal com s'explica a Viquipèdia:Política d'ús d'imatges. --VRiullop (parlem-ne) 14:48, 6 jun 2006 (UTC)

Hola company. Soc un ex-alumne de Mata de Jonc. Sobre l'article, tot bé. Potser hi estaria bé afegir quins són els barris confrontants amb Son Espanyolet. Per altra banda, trob q estaria bé fer un article sencer sobre la nostra escola. Q en penses? Una abraçada.

Pareix que el que ha escrit sobre son espanyolet hauria de centrar-se un poc. Sant Gaietà o Ses escolapies no han estat mai de son espanyolet, per exemple. Pep.el comentari anterior sense signar és fet per 88.25.57.167 (disc.contr.) 11:57, 17 set 2008 (CEST) Traslladat de Viquipèdia Discussió:Contacte. --Lohen11 (discussió) 12:09, 17 set 2008 (CEST)[respon]