Discussió:Vilanova i la Geltrú

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

quanta gent escriu una direcció a la barra d'adreçes amb accents? cap. per tant, no és lògic que, en aquest cas vilanova i la geltrú, estigui posat amb accent a la ú. el més normal és escriure http://ca.wikipedia.org/wiki/vilanova_i_la_geltru. Gràcies.

Òbviament no és així i aquesta és l'adreça correcta. Amb la G majúscula a més. No es modificarà. Llull 10:17 8 nov, 2004 (UTC)
Penso que si t'ocasiona algun problema l'adreça pots posar una redirecció des de la que facis servir.--GillesV 01:16, 9 febr 2007 (CET)


Subjectiu[modifica]

Trobo que aquest article és molt subjectiu.

Origen del Xató[modifica]

A mi m'és igual si l'article és o no neutral...obviament els articles de poblacions solen ser-ho poc de neutrals pq són fets d'originaris del poble però la paternitat del xató no se la pot autoadjudicar cap població del Garraf i del Baix Penedès ja que esta més que acceptat per tots els ajuntaments i entitats de la zona que és confús saber on es va originar exactament. Així, ara he corregit el petit tema del origen dient que és una de les poblacions que s'atribueix l'origen del xató però sincerament estic segur que algú ho canviarà :D i igual amb els articles del Vendrell Vilafranca etc etc eh...però deixo constancia a la discussió que això no és així. M'imagino que a la mateixa web de la ruta del xató es deu comentar l'origen confús d'aquest fantàstic plat. --GillesV 01:16, 9 febr 2007 (CET)

==ridicul==[modifica]

Trobo que el tó que s'utilitza en aquest article és totalment ridicul,subjectiu, fins i tot merexeidor de l'esborrat!--161.116.100.92 17:45, 11 maig 2007 (CEST)[respon]

Potser antigament ho era de poc neutral però actualment l'article ha millorat notablement i sembla prou neutral, en tot cas si encara hi ha algun element poc neutral pots millorar-lo tu mateix o comentar l'aspecte concret en aquesta plana de discussió. --GillesV 03:35, 28 ago 2007 (CEST)[respon]

Dret de Cuixa[modifica]

El comentari aclaratori sobre el "Dret de Cuixa" no seria millor incloure'l a l'entrada dedicada a aquest enlloc de posar-lo dins d'aquest article? Salut.