Discussió:Villa Mairea

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola @Anna 279, he fet una ullada a l'article. Bona feina! Et deixo aquí unes quantes observacions per si el vols acabar d'arrodonir:

  • La primera frase de l'article hauria de respondre a la pregunta "Què és la Villa Mairea?". Ja ho dius, però per encaixar millor amb les característiques d'un text enciclopèdic jo canviaria l'ordre de les frases.
  • A l'apartat sobre els arquitectes veuràs que he enllaçat els articles específics d'Alvar i Aino Aalto. Aquest apartat hauria de ser una síntesi sobre ambdós i la seva arquitectura, i qui vulgui més informació pot dirigir-se a l'article específic. Més o menys ja ho has fet, però hi trobo a faltar alguna referència més (te les he assenyalat amb "citació necessària").
  • A l'apartat "distribució espacial" parles de diversos projectes abans del que es va acabar executant. Potser estaria bé aprofundir una mica en el projecte inicial i com (o per què) s'arriba al projecte que s'acaba executant.
  • Potser estaria bé dedicar unes línies a la influència que hagi pogut tenir aquesta casa en l'obra dels Aalto o de l'arquitectura nòrdica. És un suggeriment!
  • Una de les gràcies de la Viquipèdia són els enllaços cap a altres articles de la mateixa Viquipèdia. A partir de l'apartat dedicat a la distribució espacial no n'hi ha cap i segur que en pots encabir algun.
  • Un detall d'estil: les crides a les referències van després dels signes de puntuació.
  • Potser aquesta eina et serveix per fer una repassada final al text i detectar errors d'ortografia i sintaxi que se t'hagin pogut escapar.

Bona feina. Si tens dubtes podem seguir la conversa per aquí o per correu electrònic. ESM (disc.) 19:53, 23 gen 2019 (CET)[respon]