En familia

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de programa audiovisualEn familia
Tipusprograma de televisió Modifica el valor a Wikidata
Gèneredebat Modifica el valor a Wikidata
DireccióIñaki Gabilondo Pujol Modifica el valor a Wikidata
PresentadorIñaki Gabilondo Pujol Modifica el valor a Wikidata
País de produccióEspanya Modifica el valor a Wikidata
Llengua originalcastellà Modifica el valor a Wikidata
Canal originalLa 1 Modifica el valor a Wikidata
Durada dels capítols50 min Modifica el valor a Wikidata
Primer programa10 abril 1987 Modifica el valor a Wikidata
Últim programa8 abril 1989 Modifica el valor a Wikidata
Temporades2 Modifica el valor a Wikidata
Premis
IMDB: tt0372662 Modifica el valor a Wikidata

En familia va ser un programa de televisió, emès per TVE entre 1987 i 1989, presentat i dirigit pel periodista Iñaki Gabilondo, en el seu retorn a televisió després de la seva experiència com a director dels serveis informatius.

Format[modifica]

Es tractava d'un talk show que reunia en el plató a diverses persones relacionades amb l'assumpte que es tractés en el programa per a debatre els seus punts de vista.

En l'espai es van abordar assumptes com les drogues, l'alcoholisme, les relacions paternofilials, la violència en l'esport, la guerra civil espanyola, el joc, l'Església Catòlica, els militars, estrangers a Espanya, la moda, etc.

Premis[modifica]

Gràcies a la seva labor al capdavant del programa, Gabilondo va aconseguir el Premi TP d'Or com a Millor Presentador. L'espai va ser guardonat amb el Premi Ondas.

En familia També va ser un nou format de TVE, emès el 26 de gener de 2011, ideat i dirigit per Santiago Tabernero, en el qual es conten històries de diferents llars, així com recull les diferents i múltimples variants de famílies a Espanya. En cada programa, es visiten cinc llars per a contar històries relacionades amb un nexe temàtic comú, gràcies a un equip de nou reporters que ens mostrarà el dia a dia d'estar En família extraordinàries.

Referències[modifica]