Google Course Builder

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Google Course Builder

Google Course Builder és un programari desenvolupat per Google l'any 2012 per al desenvolupament de cursos en línia. La seva ràpida evolució i les múltiples actualitzacionas que ha experimentat, ofereixen un escenari més optimitzat i que permet utilitzar de manera intuitiva les seves funcions i una major personalització dels cursos. Una de les principals característiques de Google Course Builder és la seva adaptació a la necessitat de llibertat que presenten acutalment els estudiants.

Característiques[modifica]

El programari Google Course Builder va ser desenvolupat per Google el 2012 per desenvolupar el sue propi curs Inside Search. A partir d'aquest moment, Google va optar per posar a la disposició de qualsevol usuari aquest programari perquè qui vulgui pugui muntar la seva pròpia plataforma educativa. Aquesta eina permet organitzar els cursos en lliçons, en activitats i en avaluacions. Tot i això, l'augment de la demanda d'una formació autogestionada pel discent, ha fet que Google Course Builder intordueixi nou contingut independnt perquè siguin els mateixos estudiants els que triïn què volen aprendre i quan ho volen fer.

Per altra banda, addicionalment, ofereix l'opció d'integrar altres serveis de Google al procés d'aprenentatge. Per instal·lar-ho cal tenir certs coneixements de programació, concretament en creació de material per a cursos online, coneixement d'HTML i coneixement de Javascript.

Actualment, Google ha abandonat els esforços per desenvolupar la seva pròpia plataforma per sumar la seva col·laboració a la plataforma Open edX.

Referències[modifica]