Haven (pel·lícula)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaHaven
Fitxa
DireccióFrank Flowers
Protagonistes
ProduccióRobbie Brenner i Bob Yari Modifica el valor a Wikidata
GuióFrank E. Flowers
MúsicaHeitor Pereira
DistribuïdorNetflix Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenEstats Units
Regne Unit
Alemanya
Espanya
Estrena2004
Durada99 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
RodatgeIlles Caiman Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
GènereDrama
Lloc de la narracióIlles Caiman Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0386504 Filmaffinity: 869627 Allocine: 54675 Rottentomatoes: m/haven Letterboxd: haven Mojo: haven Allmovie: v301206 Metacritic: movie/haven TV.com: movies/haven AFI: 63863 TMDB.org: 9830 Modifica el valor a Wikidata

Haven és una pel·lícula de 2004 dirigida per Frank Flowers i coproduïda entre Estats Units, Regne Unit, Alemanya i Espanya. Dos astuts homes de negocis volen cap a les illes Caiman per tal d'eludir la persecució judicials del govern. Aquesta fugida causa llavors una reacció en cadena que portarà un britànic a cometre un homicidi amb conseqüències inimaginables.

Argument[modifica]

Un home de negocis corrupte i cobejós, Carl Ridley (Bill Paxton), està fugint del govern amb la seva filla de 18 anys, Pippa (Agnes Bruckner). Pippa no està contenta amb el fet de deixar als seus amics i una vida còmoda a Miami per anar a les Illes Caiman.

En arribar a les illes, Ridley està preocupat. Els bancs estan tancant ràpidament i ha de trobar un lloc net per guardar els seus diners robats. Mentrestant, Pippa troba un nadiu de l'illa Fritz (Victor Rasuk) dormint una nit en el seu llit. Ell fuig per la finestra, deixant la seva cartera. Ella després troba a Fritz a la platja per tornar-li la seva cartera i es fa amiga d'ell.

Fritz està disposat a mostrar-li l'illa, incloent les seves festes salvatges. Però ell li deu diners al cap de l'illa, Ritchie Ritch (Raz Adoti), i quan ell observa al pare de Pippa desembolicant una enorme quantitat de diners en efectiu que havia guardat al voltant del seu tors, Fritz s'intriga. Pippa no és conscient que ella està portant al seu pare a més problemes dels que tenia als Estats Units.[1]

Repartiment[modifica]

Referències[modifica]

  1. «Haven». The New York Times.