José Antonio Bandrés Salvador

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJosé Antonio Bandrés Salvador
Biografia
Naixement25 octubre 1937 Modifica el valor a Wikidata (86 anys)
Vilafermosa (Alt Millars) Modifica el valor a Wikidata
Diputat a les Corts Valencianes
7 juny 1983 – 7 maig 1987
Circumscripció electoral: Castelló
Regidor de l'Ajuntament de Lludient
Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióeconomista, polític Modifica el valor a Wikidata
PartitPartit Demòcrata Popular

José Antonio Bandrés Salvador (Vilafermosa, Alt Millars, 25 d'octubre de 1937) és un economista i expolític valencià, diputat en la primera legislatura de les Corts Valencianes.

Trajectòria[modifica]

Llicenciat en medicina, treballà com a adjunt de medicina preventiva a la Residència del Sagrat Cor de Castelló. Fins a 1980 fou director general de Seguretat Social de la Conselleria de Sanitat i Seguretat Social del Consell del País Va­lencià.[1] Havia estat membre del comitè executiu de la UCD de Castelló, i marxà al Partit Demòcrata Popular quan Landelino Lavilla Alsina decidí que UCD i AP no anessin en coalició a les eleccions generals espanyoles de 1982.[2]

A les eleccions municipals espanyoles de 1983 fou elegit regidor de Ludiente per la coalició AP-PDP-UV, però renuncià al càrrec quan fou elegit diputat per la circumscripció de Castelló a les eleccions a les Corts Valencianes de 1983. Ha estat vocal de les comissions de Política Social i Ocupació i de Peticions de les Corts Valencianes.[3] El 22 d'octubre de 1986, com a militant del Partit Demòcrata Popular, passà al grup mixt.

Referències[modifica]