Vés al contingut

Liceu Michel Lucius

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióLiceu Michel Lucius
(mul) Lycée Michel Lucius Modifica el valor a Wikidata
lang=ca
Modifica el valor a Wikidata

EpònimMichel Lucius (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Dades
Nom curtLML Modifica el valor a Wikidata
Tipusescola primària
escola pública
escola d'educació secundària
escola internacional Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació27 maig 1966
Activitat
Nombre d'estudiants1.760 (2022) Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Entitat matriuMinistry of Education, Children and Youth (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata

Lloc weblml.lu Modifica el valor a Wikidata

El Liceu Michel Lucius (LML) -anomenat anteriorment 'Collège d'Enseignement Moyen de Luxembourg (CEML) i Lycée technique Michel-Lucius (LTML)- és una escola secundària a la ciutat de Luxemburg. Es troba al barri de Limpertsberg, al nord-oest de la ciutat i és considerat actualment com una institució secundària superior a Luxemburg junta altres institucions educatives inclòs la Universitat de Luxemburg.

L'escola va ser fundada el 16 d'agost de 1965, sota el nom Collège d'Enseignement Moyen de Luxembourg (CEML) i des del 1979 com Lycée technique Michel-Lucius (LTML) , al juliol de 2013, l'escola va adoptar el nom de Liceu Michel Lucius, reflex d'un nou programa més ampli que inclou examen internacionals d'A-Level / IGCSE estudis en anglès.[1][2]

Referències[modifica]

  1. «Projet de règlement grand-ducal attribuant la dénomination « Lycée Michel Lucius» au Lycée technique Michel Lucius» (PDF) (en francès) pp. 1-4. Conseil d'Etat public.lu. Arxivat de l'original el 2014-08-08. [Consulta: 24 agost 2015].
  2. «Historique du Lycée Michel Lucius et de l'ancien Collège d'Enseignement Moyen de Luxembourg» (en francès). ltml.lu. Arxivat de l'original el 2016-03-04. [Consulta: 24 agost 2015].

Enllaços externs[modifica]