Vés al contingut

Madhav Das Nalapat

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMadhav Das Nalapat
Biografia
Dades personals
FormacióUniversitat de Bombai
Manipal University (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Es coneix perDirector del The Sunday Guardian i del Itv network (India)
Activitat
OcupacióAcadèmic i columnista

Madhav Das Nalapat (també M.D. Nalapat) és un acadèmic i columnista de l'Índia. És fill de K. Madhava Das i de la conegula escriptora anglesa Kamala Das. Nalapat és el més petit de tres germans i casat amb la princesa Lakshmi Bayi de la casa reial de Travancore. Va estudiar economia a la universitat de Mumbai. És el director de l'editorial The Sunday Guardian and Itv network (India), vicepresident de grup de recerca avançada de la Universitat de Manipal i director del departament de geopolítica de la mateixa universitat. Ha estat editor coordinador del periòdic Times of India i editor del diari Mathrubhumi. Nalapat escriu assíduament sobre seguretat i afers de política internacional en el Sunday Guardian i en moltes altres publicacions com el Pakistan Observer.[1][2][3]

Referències[modifica]

  1. «Madhav Das Nalapat (@MD_Nalapat) | Twitter» (en anglès). https://twitter.com/.+[Consulta: 9 desembre 2018].
  2. IndiaBTL. «Madhav Das Nalapat : Naxals At Your Doorstep - IBTL Connect» (en anglès). youtube. [Consulta: 9 desembre 2018].
  3. «Professor Madhav Das Nalapat | Global Peace Foundation» (en anglès). https://www.globalpeace.org.+[Consulta: 9 desembre 2018].