Miquel Serrabassa i Lafont

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMiquel Serrabassa i Lafont

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement1982 Modifica el valor a Wikidata (41/42 anys)
Vic (Osona) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióperiodista, informàtic Modifica el valor a Wikidata

Lloc webserrabassa.cat Modifica el valor a Wikidata
Twitter (X): miquelsl Modifica el valor a Wikidata

Miquel Serrabassa i Lafont (Vic, 1982) és un informàtic català, programador especialitzat en el desenvolupament web i administració de sistemes. És director tècnic de l'empresa Sobrevia.net, fundada l'any 2003 amb Jose Manuel Gutiérrez, i dedicada al desenvolupament web i a l'assessoria tecnològica. També fou director tecnològic del Grup Nació Digital fins al gener de 2022.

L'any 2005 va començar a programar el que actualment és el diari digital Nació Digital, que al principi era un projecte del periodista Miquel Macià i Arqués basat en el digital Osona.com.

Serrabassa va ser membre de l'entitat STIC.cat, organitzant els primers Premis Blogs Catalunya. Està adherit al Capítol Català de la Internet Society (ISOC-CAT). També ha organitzat diverses edicions de l'e-Week de Vic.

Serrabassa fa de professor en cursos d'especialització, màsters i postgraus en centres adscrits a la Universitat de Girona (UdG) com ERAM o CETA, centrat en temes tecnològics i tècnics.[1]

Referències[modifica]

  1. Gordillo, Saül. «Sobirania.cat» p. 219-220. Crea't Edicions. Arxivat de l'original el 2015-07-05. [Consulta: 28 març 2015]. «No m'agrada dir que sóc pioner de res, perquè en realitat tot el que he fet estava inventat o ja existien els recursos per fer-ho, però potser no al nivell local on era jo.»

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Miquel Serrabassa i Lafont