Vés al contingut

N26

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióN26
(de) N26 Bank GmbH Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipusbanc directe
neobanc
negoci Modifica el valor a Wikidata
Indústriaservei financer i mobile banking (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Forma jurídicaGmbH Modifica el valor a Wikidata
Història
Creaciófebrer 2013, Berlín Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu
Empleats1.500 (2021) Modifica el valor a Wikidata
Indicador econòmic
Ingressos totals120 M€ (2021) Modifica el valor a Wikidata

Lloc webn26.com Modifica el valor a Wikidata
Facebook: N26 Twitter (X): n26 Instagram: n26 LinkedIn: n26 Youtube: UCgSz2ISD8pguq5MXqU7h-XQ Modifica el valor a Wikidata

N26 (anteriorment Number26) és un banc en línia alemany, amb les oficines centrals a Berlín, que ofereix els seus serveis financers a la majoria de països de l'Eurozona.[1]

Característiques[modifica]

N26 proporciona un compte corrent bàsic lliure i una targeta de dèbit pels seus clients. A més a més, els clients poden optar per demanar altres serveis, com protecció de descobert, productes d'inversió, o altres tipus de comptes corrents.

Els clients espanyols també poden sol·licitar la targeta N26 Black que només està disponible a Àustria, França, Alemanya, Irlanda, Itàlia i Espanya.

El procés d'obertura d'un compte es completa mitjançant una videotrucada amb un agent del banc en uns 8 minuts o bé pujant a internet una foto del DNI i una foto de l'usuari a la seva app. Només admeten alguns passaports per a aquests tràmits.

La pàgina web, l'aplicació i el servei d'atenció al client estan disponibles en anglès, alemany, francès, italià i espanyol independentment del lloc on es resideixi.Això ha fet que sigui un dels primers bancs a Alemanya on no cal fer cap tràmit en alemany per obrir el compte.

N26 no té cap comissió (ni d'obertura ni de manteniment) mentre s'operi amb el compte. També té 5 retirades d'efectius en caixers en euros cada mes

Els clients poden bloquejar i desbloquejar la targeta de dèbit amb l'app, sense haver de posar-se en contacte amb el centre d'atenció al client. També es poden habilitar opcions d'ús a l'estranger, modificar els límits diaris o l'import màxim per treure diners als caixers o en pagaments amb targeta.

Referències[modifica]