Naomi Dickson

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaNaomi Dickson
Biografia
Naixementsegle XX Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
FormacióUniversitat de Birmingham (1994–1997) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióactivista, voluntària Modifica el valor a Wikidata
Premis

Twitter (X): soldier_in_slip LinkedIn: naomi-dickson-85a61343 Modifica el valor a Wikidata

Naomi Dickson és una supervivent de violència masclista que ha dedicat la seva vida professional a donar suport a dones i nenes jueves que han experimentat maltractaments domèstics i a educar la comunitat jueva perquè tinguin les eines per ressaltar, exposar i prevenir abusos.[1]

L'any 2014 es va convertir en directora general de Jewish Women's Aid (JWA), institució en què participava des de feia 18 anys, inicialment com a voluntària.[2] En el seu anterior càrrec de coordinadora de comunicacions i formació, va crear el programa de formació de JWA per conscienciar la comunitat jueva i capacitar els professionals per identificar i donar millor suport a dones i nenes víctimes d'abusos que acudien a les seves organitzacions.[3]

Des que va ser directora general, Jewish Women's Aid ha viscut un creixement important. L'organització benèfica té un programa d'educació i un campus millorat que promou cursos de consentiment i relacions saludables. El nou servei de suport a la violència sexual Dina es va posar en marxa el 2019. Naomi ha continuat fomentant la formació de professionals jueus i líders laics, i la JWA ha format centenars de delegats que al seu torn animen les dones a buscar suport.

Naomi és administradora de la Women's Aid Federation d'Anglaterra, fundadora de la Faiths Against Domestic Abuse Coalition i membre del programa sènior de lideratge de la fe de la Universitat de Cambridge.[2] A més, va ser membre de la Women in Jewish Leadership Comission del 2011 al 2012.[4]

Va formar part de la llista 100 Dones de la BBC que es va publicar el 23 de novembre de 2020.[5] La sèrie reconeix les dones que han destacat en aquell any.

Referències[modifica]

  1. «The Time Is Now» (en anglès). J life magazin. Arxivat de l'original el 20 de maig 2021. [Consulta: 6 desembre 2020].
  2. 2,0 2,1 «CEO Naomi Dickson» (en anglès). JWA. Arxivat de l'original el 2 de desembre 2020. [Consulta: 6 desembre 2020].
  3. «Naomi Dickson, author at» (en anglès). The Latte Lounge. [Consulta: 6 desembre 2020].
  4. «AJWO Executive Committe - The Alliance of Jewish Committe.» (en anglès). The Alliance of Jewish Committe. [Consulta: 6 desembre 2020].
  5. «BBC 100 Women 2020: Who is on the list this year?» (en anglès). BBC, 23-11-2020. [Consulta: 6 desembre 2020].

Enllaços externs[modifica]