Vés al contingut

Nines fetitxistes

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


El fetitxisme de les nines (Doll fetishism en anglès) és un tipus de fetitxisme sexual en el qual un individu experimenta una atracció i/o excitació sexual vers les nines pròpiament dites i d'altres objectes de formes similars (com ara figures, miniatures, etc.). L'atracció pot derivar en la necessitat o desig de mantenir un contacte sexual amb una nina, una fantasia amb un encontre amb una nina animada o inanimada, encontres entre dues o més nines, o plaer sexual aconseguit a través de ser transformat o transformar algú en una nina.

Joc de rol[modifica]

Dins del joc de rol sexual, alguns individus gaudeixen veient els seus companys de joc, caracteritzats físicament (amb uniformes o vestimenta característica) i/o adoptant la personalitat inanimada.

Entorns virtuals[modifica]

La realitat virtual ofereix oportunitats d'explorar aquest fetitxisme, degut a l'ús d'avatars modificables. Els usuaris poden customitzar-se ells mateixos amb skins d'aparència plàstica, perruques estereotipades i vestits en consonància, arribant fins i tot a eliminar qualsevol característica que els diferenciï d'altres nines de l'entorn, sent distiguits només per un número en lloc de nom.

Com a fantasia[modifica]

Tot i que no és comú, pot implicar activitat sexual copulatòria amb nines.

Vegeu també[modifica]