Polly Letofsky

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaPolly Letofsky

Polly Letofsky () és una activista contra el càncer de mama.

L'1 d'agost de 1999, va deixar la seva llar a Vail, Colorado, i es va dirigir cap a l'oest. Va recórrer 4 continents, 22 països i més de 14.000 milles, a peu, per convertir-se en la primera dona que va caminar arreu del món. Com a campanya de sensibilització contra el càncer de mama, supervivents i familiars benestants arreu del món van anar-hi a passejar amb ella. Cada dia, desconeguts l'acollien a casa seva i compartien àpats.

Però, enmig dels cinc anys del seu viatge, el món va girar de sobte sobre el seu eix quan l'11 de setembre ens va convertir tots a una cruïlla de la història mundial. Polly es va trobar de sobte incrustada en un món canviant i va adonar-se que mai no podia retrocedir els seus passos cap a casa: s'havien esvaït en una marea d'esdeveniments mundials.

El GlobalWalk de Polly es presenta a més de 2.000 diaris, revistes, estacions de ràdio i televisió de tot el món, inclosos Good Housekeeping, CNN International, CBS Early Show, NBC, Your Total Health i NBC, Radical Sabbatical de Fine Living Channel. Newcastle Productions ha llançat recentment GlobalWalk de Polly, un documental que cronifica el seu viatge.

Va escriure un llibre sobre aquesta experiència.