Vés al contingut

Societat Espanyola de Neurologia

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióSocietat Espanyola de Neurologia

La Societat Espanyola de Neurologia (SEN) és una entitat sense ànim de lucre de caràcter científic i àmbit espanyol fundada el 1949. El seu president és Eduardo Martínez Vila.

Objectius[modifica]

  • Promocionar, divulgar i fomentar el progrés de la neurologia
  • Fomentar la interacció entre els professionals de la neurologia.
  • Representar els interessos dels seus membres davant els organismes de les Administracions Públiques, Sanitàries i Docents.
  • Servir d'òrgan informatiu de les funcions i fins de l'especialitat i col·laborar amb entitats públiques o privades mitjançant l'elaboració d'estudis i informes.
  • Representar internacionalment la neurologia espanyola.
  • Organitzar, realitzar i celebrar actes i manifestacions científic mèdiques i científic culturals relacionades amb la neurologia.

Activitats[modifica]

Entre d'altres, organitzar una reunió científica anual, així com congressos, sessions, reunions, debats, fòrums, simposis i altres manifestacions similars per a difondre l'especialitat. També concedeix premis, beques i ajudes a la docència i investigació científiques en el camp de la neurologia o àmbits relacionats directament o indirecta, promou projectes d'investigació i edita publicacions relacionades directament o indirecta amb la neurologia.

Presidents de la SEN[modifica]

Vegeu també[modifica]

Enllaços externs[modifica]