Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Pacopac (discussiócontribucions)

Bon dia pel matí! Ahir vaig intentar traduir amb el ContentTranslation sense èxit; vaig traduir l'article es:Queralt Casas paràgraf a paràgraf i una vegada traduït Enllaços externs li demaní que publicara la traducció i em donà Error mentre es desava pàgina. Ho proví diverses vegades amb el Firefox amb el mateix error :(

Aquest matí ho he provat de nou amb el Firefox i després amb el Chrome, aconseguint el mateix resultat: Error mentre es desava pàgina.

Igual és cosa meua, no se, però fins ara la ferramenta de traducció m'havia funcionat correctament. Gràcies

Gerardduenas (discussiócontribucions)

Consta que l'estàs traduint. He intentat traduir-la i no em deixa perquè diu que ho estàs fent tu. A veure si li passa a algú altre amb altres articles....

Pacopac (discussiócontribucions)

Vaja... ja no l'estic traduint... he oblidat abans fer-ho :S

Jaumellecha (discussiócontribucions)

No se si es el mateix cas o no, però últimament porto uns dies que al desar o publicar alguna cosa em dona error, i fins i tot a vegades em dona error al voler entrar a la viquipedia. Poc després faig la mateixa acció i ja torna a funcionar tot correctament. Que no sigui algun problema de conexió o del servidor.

Gerardduenas (discussiócontribucions)
Jaumellecha (discussiócontribucions)

Acabo de publicar ara mateix la traducció de Stomatorhinus fet amb el traductor i ha funcionat sense problemes. Si això que t'ha passat ha sigut una cosa puntual, es casi segur que ha sigut algun petit problema de conexió a internet que has tingut durant un moment o que t'has trobat amb el servidor de la viquipedia amb massa feina en aquell instant.

Gerardduenas (discussiócontribucions)

Ostres! M'acaba de passar a l'intentar publicar tot l'article traduït.

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Que no sigui que només puguis desar/publicar una traducció d'un article (només ho puguis fer una vegada). És una cosa que no he fet mai i que no t'ho puc dir segur però suposo que en aquest cas t'haurien de dir que si vols substituir l'antiga traducció per la nova. (el que faig és traduïr tot el que puguir i un cop publicat ja el vaig modificant). Si això no t'havia passat mai, mira a veure com tens la conexió a internet o reinicia un moment l'ordinador (que fent això, moltes vegades s'arregla tot de forma miraculosa (t'ho dic per experiència).

Gerardduenas (discussiócontribucions)

@Pacopac: Era la primera vegada que el desaves no? És curiós que m'ha deixat fer la primera publicació i ara no em deixa... El que encara m'intriga més és que no puc descartar la traducció

Jaumellecha (discussiócontribucions)

Acabo de fer una proba per a veure que passava si es fèien dues traduccions diferents en el mateix article. El resultat ha sigut que la primera traducció s'ha fet i s'ha publicat correctament; en la segona traducció, m'ha sortit un missatge dient que ja exitia aquest article i que en el cas de continuar el nou contingut reemplaçaria l'antic (m'ha fet bé la nova traducció i al publicar ha reemplaçat l'antic text sense problemes).

Gerardduenas (discussiócontribucions)

Si si és el que hauria de passar però quan poses reemplaçar et salta l'error amb aquell article.

Resposta a «Problema amb el ContentTranslation»