Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Toniher (discussiócontribucions)

Hola, m'he trobat amb aquesta categoria: Articles amb coordenades sense coordenades a Wikidata i no he vist en un primer cop d'ull (¿a les plantilles?) com s'afegeixen articles a aquesta categoria. Algú sap si és quelcom ja més a baix del sistema? Per altra banda, com que he vist que hi ha articles amb només versió en cawiki que ja tenen entrada a Wikidata amb coordenades (vegi's Can Via - Q17592357), em pregunto quina és la política al respecte i si llavors el que hi ha en aquesta categoria que apunto a dalt caldria anar migrant-ho allà també... Merci!

Gerardduenas (discussiócontribucions)
Toniher (discussiócontribucions)

Merci! Sobre el tema d'afegir a Wikidata o com homogeneïtzar a ambdós llocs, hi ha cap Viquiprojecte o criteri actualment, o es va fent sobre la marxa a mesura que es migren plantilles a Wikidata?

Gerardduenas (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

La política és que com més dades pugem a Wikidata millor. Jo de tant en tant copio coordenades de la Viquipèdia a Wikidata amb Usuari:PereBot/robot puja coordenades a Wikidata i QuickStatements. Sobre si és millor tenir les coordenades en local als articles o si és millor tenir-les només a Wikidata i als articles posar-hi {{cal coor}}, sobre això no hi ha cap conclusió, per ara.

Sobre "homogeneitzar" els dos llocs, que entenc que vol dir comprovar si les coordenades són les mateixes, tenim unes categories per articles amb les coordenades diferents de les de Wikidata, amb una tolerància segons el tipus d'article Categoria:Manteniment coordenades Wikidata i l'Anskar tenia una eina que ajudava a buidar-les. Jo el que faig és comprovar els que són diferents i canviar el que sigui incorrecte (o treure les coordenades en local i deixar-hi cal coor si a Wikidata estan bé), però no canvio les coordenades només perquè siguin diferents si ambdues són correctes. De fet, ara a les categories de coordenades diferents hi ha molts falsos positius (per exemple, municipis molt grans amb dos possibles punts representatius molt separats).

Resposta a «Articles amb coordenades i Wikidata»