Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Amants de biografies d'esportistes que vulguin pica pedra.

1
Resum per Paucabot

Sense resposta

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Com alguns sabreu estem integrant totes les biografies dins infotaula persona. Fa uns dies he començat pels esportistes. La part dedicada a l'historial d'equips i de competicions o esdeveniments on ha participat és on s'ha produït la transformació més gran entre com es mostra quan s'agafa des de WD (força homogènia entre tots els esports) i les formes i continguts absolutament diferents que hi ha a les dotzenes de plantilles que tenim (per això diem que "no estan homogeneïtzades").

Doncs bé, com és costum de la casa, respectem el que hi ha als articles pre-existents mentre un ànima caritativa no s'asseguri que aquesta informació la tenim ben carregada a WD i es digni a treure l'article de l'antigor i la manca d'actualització automàtica, eliminant les dades manuals i fent que s'agafin soletes des de WD.

Per facilitar la feina, a Categoria:Esportistes amb dades equip manuals i a WD trobareu tots els articles que tenen aquestes dades informades manualment a més de tenir-les informades a WD. En alguns casos la solució és feixuga, però en la majoria acostuma a ser igual i fins i tot a WD hi ha clubs menors que no teníem als articles.

Doncs, bona feina i bon estiu. Gràcies,