Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Metralleta95 (discussiócontribucions)

Bones, escric sobre el tema de Fuita de seus socials de Catalunya de 2017 he estat editant aportant referències del trasllat de seus i vui dir que en els diaris i fonts només explicita el trasllat de la seu SOCIAL. Per tant crec convenient especificar-ho tant en el text com en la infotaula (altra seu). En tot cas si es troba referència de trasllat o canvi de localització de les seus centrals, s'ha de modificar aportant referència. Crec que és un tema confus ja que és molt recent i actual. I els matisos quan es parla d'una seu o altre, costa de veure en les fonts. Si algú sap d'algun canvi en seus centrals i pot ajudar-me ho agrairia, en tot cas qualsevol ajuda en aquest aspecte és benvinguda. Gracies!

Metralleta95 (discussiócontribucions)

PD: Si algú sap canviar la wikimedia lo de les infotaules s'hauria d'especificar com a seu social o segona seu la de Criteria. Sino en uns dies posaré infotaula manual.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Penso que, a falta de millor opinió, podem posar com a "seu SOCIAL" (de fet, fiscal) la traslladada, tal com diuen les informacions i "seu CENTRAL" allà on continuen els centres principals de governança i centres de dades, mentre no decideixin -també- traslladar-los.

Si és així, ja estaria bé el que diu la infotaula perquè posa "Seu Central" per defecte. Llavors, per afegir la nova, cal fer-ho manualment amb els següents paràmetres:

etiqueta_seu2 = Seu Social

nom_seu2 = Nom edifici (si fos el cas)

localitzacio_seu2 = adreça

municipi_seu2 = municipi, regió,...

estat_seu2 = estat (no obligatori si està al mateix que la Central)

Criteria canviat com a mostra

Metralleta95 (discussiócontribucions)

Fet!

Resposta a «Seu Social o Seu Central»