Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Jordina (discussiócontribucions)

Hola, Pau! L'article del CREDAC té el comentari "Aquest article pot no complir els criteris generals d'admissibilitat. " Crec que el vas posar tu. Veig que d'altres usuaris i també jo hem afegit algunes referències. Podries revisar-lo per veure si ara compleix els criteris d'admissibilitat? Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Jordina. Em sap greu però seguesc considerant que no és admissible. No hi ha cap font fiable (externa a l'entitat i que no sigui de les administracions que la promouen) que en parli de manera significativa. Existeixen llibres, estudis, articles a enciclopèdies que parlin d'aquesta entitat?

Jordina (discussiócontribucions)

Hola!

He afegit referències i un resum de la història del centre. Se'm fa una mica estrany que les referències de l'organisme que ha creat la institució (els decrets i ordres que n'estableixen la creació i les funcions) no siguin suficients, però de totes maneres he afegit altres fonts.

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Pensa que si les fonts de la pròpia institució bastassin, totes les entitats del món tendrien article.

Jordina (discussiócontribucions)

Hola, Pau!

Sí, entenc l'argument, però no veig igual una institució pública que una de privada (les ordres, decrets que hi ha darrere la creació d'un organisme públic no poden atribuir-se a la mateixa institució)... En tot cas, pots mirar-te l'entrada per si ara et sembla bé tal com està, o si encara falten referències?

Moltes gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Jordina. Seguesc pensant que aquest article no és admissible. Tens relació amb l'entitat?

Jordina (discussiócontribucions)

Hola, Pau!

Investigo sobre la intervenció amb els infants sords, i considero interessant que aquesta entitat (i la resta de CREDAs de Catalunya) aparegui a la Viquipèdia, pel seu rol en l'àmbit de la sordesa i els trastorns del llenguatge.

Em podries dir concretament quins elements fan no admissible l'article? D'aquesta manera podré esmenar-ho.

Gràcies,

Jordina

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Jordina. Diria que tens un conflicte d'interessos i potser no ets la persona més indicada per escriure aquest article.

Jordina (discussiócontribucions)

Hola! Ja m'havia llegit la pàgina del conflicte d'interessos. Senzillament he afegit fonts i una breu història de l'entitat, i crec que compleix el que es diu a la pàgina que m'has enviat: "Si escriviu en un article o àrea en el que estigui involucrat personalment, assegureu-vos d'escriure en un to neutral, citeu les fonts fiables publicades per terceres parts i aneu amb compte amb biaixos involuntaris. El punt de vista neutral és un dels cinc pilars de la Viquipèdia. " Si pots posar-me exemples concrets d'allò que pot mostrar que no és admissible l'article, que no és prou neutral, etc., t'ho agrairé molt (no només de cara a aquest article, sinó per a futures ocasions). Merci!

Paucabot (discussiócontribucions)

Una altra de les polítiques que convendria que mirassis és Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat. Si jo no hi veig cap indici d'admissibilitat, i tu, que hi tens un conflicte d'interessos, en fas un article, potser no estàs essent tan neutral com penses. Potser ni tan sols hauria de tenir article ...

De cara al futur, el suggeriment seria que triassis més articles com Diversitat funcional i menys com aquest o com Pepita Cedillo Vicente. El problema del conflicte d'interessos és que, el qui el té, ni tan sols se n'adona que el té.

Jordina (discussiócontribucions)

D'acord, si ho creus convenient esborra'l, dec estar equivocada. Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

No, no l'esborrarem, sobretot ara que ha aparegut una font fiable que en parla de manera significativa, però vés en compte en el futur amb aquestes coses!

Jordina (discussiócontribucions)

Per cert, Pau, sobre el de Cedillo, no el modificaré perquè no en soc l'autora (el va escriure una altra persona sense compte a viquipèdia), però havent experimentat com s'apliquen els criteris d'admissibilitat suggereixo que l'esborris (no hi ha cap entrada a l'Enciclopèdia sobre ella, i si ha costat que sigui admissible un article sobre una entitat pública, aquest serà missió impossible). Gràcies per tot.

Docosong (discussiócontribucions)

Amb permís, les fonts fiables han de ser ben variades, i sobretot, enfocades en el tema de l'article. Ara mateix manquen referències que parlin de la pròpia entitat o de la seva història, no dels seus estudis o treballs. També, investigant una mica, he trobat a faltar la relació amb l'Escola Municipal de Sordmuts de Barcelona o del seu director Pere Barnils.

Trobo que seria una bona idea treballar sobre l'Escola Municipal de Sordmuts de Barcelona, del qual hi ha molts assajos publicats i cap article enciclopèdic...

Jordina (discussiócontribucions)

Merci, Docosong!

Estaria bé crear l'article que proposes (hi ha una pàgina molt documentada sobre això: http://www.xtec.cat/~cllombar/historia.htm, entre d'altres).

Pel que fa al CREDAC Pere Barnils, estic intentant trobar exemples d'institucions públiques actuals que no citin només documents de l'administració. N'he trobat una que pot ser un bon exemple:

https://ca.wikipedia.org/wiki/Ag%C3%A8ncia_per_a_la_Qualitat_del_Sistema_Universitari_de_Catalunya?veaction=edit

Això m'ha dut a afegir una referència de l'Enciclopèdia.cat a l'article del CREDAC. Altres pàgines que he trobat d'institucions similars em fan pensar que la pàgina comença a ser admissible, però ja me direu el què:

Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats

Institut Municipal d'Educació de Barcelona

Merci!

Resposta a «CREDAC Pere Barnils»