Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Problemes de copyvio

Rodamón4 (discussiócontribucions)

Arran del que dius varies coses:

  • Articles com Isabel d'Urgell (monja) (o d'altres que vaig crear jo, no traduccions) són articles que vaig publicar ahir, potser si deixessis un mínim marge de temps corregiria alguns dels errors esmentats. Potser tens raó en una cosa, hauria d'haver col·locat plantilles com editant. De totes maneres els editaré properament i vegem si els puc ampliar.
  • Pels que respecta a les traduccions, evidentment que poden tenir algun problema de traducció (sempre em puc deixar alguna cosa a les primeres repassades que dono). Però totes les traduccions tenen problemes en aquest sentit, sempre cal seguir millorant i corregint faltes d'ortografia.
  • El que m'ha sorprès es la part de copyright en traduccions. Aquesta sí que la desconeixia i si es així no tindré cap problema en esborrar o retirar la part indicada.
    • Si veig que l'article original conté plantilles (ref, copy o el que sigui) evidentment ja no el tradueixo però si està bé, me'n fio. Evidentment si sorgeix cap problema, no dubtis en comentar-m'ho.
Paucabot (discussiócontribucions)
  • Sobre Isabel d'Urgell (monja): perquè afusellar un article del diari Avui sense citar la font? Què vol dir, que la teva manera d'editar és primer fer una flagrant violació de drets d'autor i més tard (si qualque altre editor ho detecta) corregir-ho? Si aquest és el teu modus operandi, millor que el canviïs.
  • Sobre el que cites d'algun problema de traducció, es veu que no t'has llegit María Villalón Sánchez: hi ha perles com Operació Triomfo, en front de Angy, va quedar prendado, Aquest últim es @tratar la versió, Est és un EP, sent est el seu primer disc en solitari, etc. Això per no parlar de la traducció dels títols de les cançons (fins i tot en els encapçalaments!).
  • Les traduccions d'altres versions de la Viquipèdia es poden fer sense cap problema i no incorres en cap infracció de copyright. Els avisos que t'he posat no haurien de ser en aquests articles (a no ser que l'original ja ho fos i hagués passat inadvertit).

En general, com ja t'he dit, te recoman que dediquis més temps a cada article. No volem tenir molts articles com María Villalón Sánchez, volem tenir bons articles.

Rodamón4 (discussiócontribucions)

Insisteixo en el que te dit anteriorment i recalco com a resposta de te recoman que dediquis més temps a cada article és el que que dit que faré a continuació. Són articles que vaig publicar de matinada i que avui continuo, per això demano un mínim marge de temps. I sí, hauria d'haver posat plantilles com {{editant}} per fer més evident que aquest articles encara s'estan millorant.

Paucabot (discussiócontribucions)

Perfecte, idò. El més important de tot el que t'he dit és que evitis les violacions de drets d'autor.