Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Un usuari titellaire fa canvis arbitraris sense debatre res ni respectar les resolucions d'un administrador i m'esborra +9.934‎ bytes de treball

5
Resum per CarlesMartin

Nou episodi d'una guerra d'edicions interminable a Carlisme. La Viquipèdia no hauria de ser un camp de batalla.

Bradoman (discussiócontribucions)

L'usuari Alvo33 ha reconegut que és el mateix que Tanufu2 (abans Maurici23) i continuament canvia de compte per blanquejar el seu historial (de fet, a la Wikipedia en castellà li han descobert 51 titelles). Bé, aquest usuari també ha reconegut que no sap català i utilitza un traductor automàtic per fer edicions polèmiques i sovint absurdes (com canviar els títols de les seccions) a la pàgina Carlisme. L'administrador CarlesMartin el va blocar dos cops fa tot just un any perquè provocava guerres d'edicions i li va escriure això a la seva pàgina de discussió (ho podeu consultar en aquest enllaç):

Hola, Tanufu2. Et copio un fragment del que et vaig escriure el 21 de juny de 2017, que de fet també pots llegir més amunt. Diu així: "No crec que sigui adient que us discutiu a la meva pàgina de discussió, que no és per a això. Precisament on heu de discutir les coses és a la pàgina de discussió dels articles pertinents abans de modificar els articles, com ja he dit moltes vegades. Proposo a tots dos que a partir d'ara, en qualsevol article en què hagueu intervingut tots dos, abans de fer-hi qualsevol modificació la plantegeu a la discussió de l'article, i només si no hi ha objeccions en un termini raonable, la traslladeu a l'article. Si no hi ha consens, no la hi incorporeu. Gràcies.
És a dir, que fa un any i 3 mesos teníem exactament la mateixa situació que ara. És per això que et prego que col·laboris en el sentit que et deia el juny de 2017. A més a més, clarament has violat la regla de les tres reversions, i per això, em sap greu, et bloco durant 24 hores, el blocatge més curt possible, perquè la veritat, m'agradaria que amb l'altre usuari arribéssiu a una entesa finalment, per la qual cosa és imprescindible, tal com jo ho veig, seguir una mica la recomanació que us havia fet l'any passat. Com ja saps, les discussions que teniu són sobre aspectes molt concrets d'un tema del qual vosaltres en sabeu molt i jo (i diria que la resta d'administradors) no en sabem tant, cosa que vol dir que no podem intervenir en valorar si el fons de tal aportació o tal altra és correcte o no. En canvi sí que veiem que la forma de fer els canvis que esteu emprant no és correcta segons les polítiques de la Viquipèdia.
M'agradaria que quan d'aquí a 24 hores expiri el blocatge, ho hi haguessin més guerres d'edicions. El gener de 2017 vaig protegir l'article durant 6 mesos. Això no m'agrada perquè impedir tant de temps les modificacions en un article no és l'esperit de la Viquipèdia. Actualment, preferiria no protegir l'article. Ja has estat blocat per una guerra d'edicions, si et plau, no hi tornis, i repeteixo que em sap greu blocar algú llevat dels casos de vandalisme descarat. En el teu cas no es tracta de vandalisme, però sí que pot comportar un bloqueig més llarg. El mateix missatge l'escric a la pàgina de discussió de l'altre usuari. Salutacions.

Després d'això no va fer cap cas i el va blocar durant un mes. Passat aquest segon blocatge no va voler continuar i va deixar de participar a la Viquipèdia (sembla que no tenia interès en fer-ho consensuant), però ha esperat 11 mesos i recentment ha tornat amb la titella Alvo33 fent exactament el mateix que abans, sense proposar res a la pàgina de discussió com li van dir. Ara a sobre es permet esborrar-me +9.934‎ bytes de treball a Carlisme i diu que sóc jo qui ha de proposar-ho primer a la pàgina de discussió, quan ell ha fet tots els seus canvis arbitraris (sense respectar el que li va dir CarlesMartin) amagant la seva identitat i no accepta tornar l'article a l'estatu quo de la versió del 10 de juliol. Demanaria alguna mediació. Moltes gràcies.

Alvo33 (discussiócontribucions)
Alvo33 (discussiócontribucions)

Sol·licito el bloqueig de la pàgina prèvia restauració de l'última edició d'un editor neutral, CarlesMartin. L'argumentari de Bradoman és contradictori per minuts: d'una banda d'uns pocs dies pretén tornar al status quo de FA MESOS (mesos en què va estar en silenci) i per un altre fixar una nova redacció de més de 9.000 bytes en què es carrega igualment totes les meves aportacions d'agost.

Bradoman (discussiócontribucions)

Canvis arbitraris als títols de seccions que he redactat jo i no tu no és cap "aportació", sinó més aviat vandalisme. El mateix amb algunes frases referenciades que em vas esborrar també. I tot això ho has fet incomplint la resolució d'un administrador i ho saps perfectament. A sobre amb una titella, amagant la teva identitat per tal d'evitar la resolució.

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Esteu protagonitzant una nova guerra d'edicions (i ja n'he perdut el compte) a Carlisme. He restaurat l'article al punt anterior a les primeres modificacions d'Alvo33 les quals jo hagués revertit el primer dia si hagués sabut que era la mateixa persona que Tanufu2, a qui vaig advertir molts cops que no fes canvis a l'article sense consens previ a la discussió. No voldria haver de tornar a protegir l'article només per administradors, i per això us demano als dos que no hi feu cap modificació sense consensuar primer els canvis a la discussió de l'article. Gràcies.