Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He estat revisant l'article Gianni Rodari. He eliminat una referència que era clarament publicitat d'una editorial. Però en trobo una altra que remet a una pagina web de la mateixa editorial que també em sembla publicitat. De fet, el contingut és només una breu biografia de l'escriptor (amb errors, com el nom del lloc de naixement mal escrit) i al final, les imatges de cobertes dels llibres de Rodari publicats en castellà per aquella editorial, amb el preu i l'enllaç per comprar-los. S'hauria d'eliminar? Jo ho faria.

Mercè Piqueras ha amagat aquest apunt (historial)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola @Mercè Piqueras! Recorda que és la Viquipèdia un wiki i no cal demanar permís: pressuposem bona fe en les teves edicions i si creus que eliminar-los és positiu perquè són publicitat, endavant! En cas contrari, algú altre ja desfarà l'edició o ho debatrà a la discussió corresponent. Penso que el que comentes té tot el sentit del món.

Tanmateix, i per a referències futures d'altres editors, crec que seria més adient deixar aquests comentaris o anotacions a la discussió del propi article, ja que des de la Taverna no es poden recuperar tan fàcilment. Salut!

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

GRàcies, @Xavier Dengra, deixaré el comentari també a la discussió de l'article.

Resposta a «Referències publicitat»