Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Una edicció d'un bot em fa desaparèixer tot un treball

5
Resum per KajenCAT

-

KajenCAT (discussiócontribucions)

Estava realitzant un actualització dels desenvolupaments del Conflicte de l'Alt Karabakh de 2020 i a l'hora de publicar-lo em sortia un avís de que no sé que hi havia un conflicte d'interessos. Li dono revisar i desapareix absolutament tot el que he fet sense poder recuperar i tot per una miniedicció de Rebot. Sincerament, si no es pot recuperar, ni de conya que ho torno a fer ja que he perdut 2 hores per absolutament res. O sigui, estic flipant.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hi devia haver un conflicte d'edició, més que un conflicte d'interessos. Precisament el meu bot fa les edicions a la matinada per minimitzar aquests problemes. I no, em sap greu, pel que comentes, ara ja no es pot recuperar.

No és la primera vegada que passa que un editor s'espanta quan li surt aquesta pantalla, però precisament la pantalla et dona l'opció de triar entre la teva edició i la de l'altre usuari. El que està clar és que la pantalla no deu ser gaire clara, perquè els novells hi solen tenir problemes. Una altra cosa que no es recomana és estar fent dues hores de feina sense desar.

Més informació a Ajuda:Conflicte d'edició.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Efectivament, la pantalla no és gens clara.

Primer mostra una caixa amb el codi que ha trobat a l'article i que recull els canvis que ha fet "l'altre".

A continuació mostra la típica imatge comparativa entre el que intentaves guardar i el que ja ha guardat un altre abans que tu. Aquí no hi cal fer res.

Cal anar més avall fins trobar una caixa amb el codi entrat per l'usuari afectat. Aquí cal copiar tot el que has escrit, anar al començament i inserir-ho on toqui en el codi que ens ha mostrat que "té l'article". Llavors haurem fet la suma entre el que ha generat el tercer en conflicte i el nostre codi.

Guardar i tindrem tot salvat: el nostre i el de l'altre.

Paucabot (discussiócontribucions)

En tot cas, l'opció fàcil és dir-li que es carregui l'edició de l'altre si tu has fet dues hores de feina i l'altre és un bot (i tornarà a fer aquest mateix canvi en un altre moment).

KajenCAT (discussiócontribucions)

Sincerament, no vaig entendre res del que em deia i simplement anava tirant endavant. Amb tota la explicació, dubto molt que fos capaç de tornar-lo a fer. Ja m'havia passat alguna vegada pero només eren canvis menors. Gràcies en tot cas.