Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Sol·licitud d'esborrament d'una pàgina

7
Albert SN (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom,

M'agradaria que m'esborréssiu aquest article de la Viquipèdia Philosophical Magazine and Journal ja que m'acabo de donar compte que ja estava creat per aquest nom Philosophical Magazine i que el nom de Philosophical Magazine and Journal està a dins de la secció del Segle XIX.

Moltes gràcies

Pere prlpz (discussiócontribucions)

En comptes d'esborrar seria més adient redirigir.

Alzinous (discussiócontribucions)

A Wikidata hi ha dues entrades per aquests articles. Una fusió i una redirecció podrien funcionar, però penso que es podrien mantenir els dos articles. És coherent ja que no parlen del mateix.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Es podrien fer articles separats per cada canvi de nom de la revista i per cada revista que ha absorbit, però crec que és més entenedor en un únic article. Si més no, el que deia l'article redirigit no aportava gaire al que ja deia l'article que queda.

Alzinous (discussiócontribucions)

L'article aportava una referència, un enllaç extern i un comentari sobre il·lustracions i descripcions botàniques + altres informacions a la Infotaula, que ara ja no hi són. No sé si es gran cosa o no... (?).

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si voleu desfer la redirecció, fusionar millor o qualsevol altra cosa, per mi no us en estigueu. Podeu revertir si ho creieu adient. Només he tirat pel dret redirigint perquè qui demanava l'esborrat era el mateix autor de l'article. De fet el motiu de la pressa ha estat el de redirigir abans que un administrador fes cas a la petició i esborrés l'article per supressió ràpida.

Alzinous (discussiócontribucions)

És cert, si es vol recuperar la informació es pot fer des de l'historial de l'article redirigit.

Resposta a «Sol·licitud d'esborrament d'una pàgina»