Tema de Usuari Discussió:Cataleirxs

Medol (discussiócontribucions)

Estem contents de poder-te tornar a felicitar @Cataleirxs !

Amb edicions en articles que van des d'alvocat a Tuthmosis III, veiem que ets segon en la classificació del mes de desembre del concurs per crear i millorar 10.000 articles a la Viquipèdia!

Dels quatre premis t'endús el segon. Es tracta d'una capsa regal d'experiències amb molt per descobrir on pots escollir entre restaurants, rutes culturals i natura, entre d'altres. Les activitats proposades són per fer principalment a Catalunya i tens dos anys per escollir la que més t'agradi i gaudir-la.

Ara només cal que ens indiquis a través d'un correu a secretaria@wikimedia.cat on t'ho hem d'enviar. Recordem que aquest regal és possible gràcies a Amical Wikimedia, l'organització independent, formada per voluntaris, que fomenta el coneixement lliure, la llengua i la cultura catalanes.

T'animem a seguir col·laborant intensament al projecte!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon dia @Medol

He vist que és tradició, entre qui ja ha guanyat algun premi en mesos anteriors, cedir-li-ho al següent classificat sense regal. M'agradaria fer el mateix, així hi haurà més editors premiats.

Gràcies pel reconeixement i la tasca. Bon any!

Medol (discussiócontribucions)

De la classificació de desembre no hi ha no premiats amb més de 500 punts, per això he anat a mirar la classificació acumulada. El proper usuari no premiat amb més de 500 punts és Rocafera. Ara l'escric. Bon any!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Per cert, @Medol, t'he enviat un mail.

Medol (discussiócontribucions)

Rebut i contestat!