Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Josep Vallès Rovira

4
Resum per Paucabot
DomninaVS (discussiócontribucions)

Hola, vull crear una nova pàgina per recollir biografia i enllaços de referència, del meu pare Pep Vallès, crític d'art català, membre fundador de l'ACCA i col.leccionista de tapes de vàter intervingudes per diversos artistes en plena època franquista i post-franquista.

Veig que no ho puc fer de forma lliure. No sé si cal permís?

Paucabot (discussiócontribucions)
DomninaVS (discussiócontribucions)

Hola,

Entenc que el fet de ser la filla de'n Josep Vallès Rovira es pogui pensar que filtri informació més emotiva i de caire poc enciclopèdic.

Però es tracta de fer constar la trajectòria del meu pare com a critic d'art igual que els seus germans Isidre Vallès i el pintor Evarist Vallès. La figura de'n Pep Vallès és important per l'història de l'art català, va ser un pont entre l'Empordà i Barcelona i va donar molt de suport a molts artistes durant una època on l'art progressiu no era ben entès.


Podria fer un borrador abans de publicar per tal de verificar la informació divulgada i així, comprovar si es respecta l'estil i interès enciclopèdic?

Paucabot (discussiócontribucions)

Com ja et vaig dir, tu no hauries de ser la persona que escrivís aquest article. Per experiència et diré que no he conegut cap cas de qualcú que escrigui sobre un familiar proper que ho hagi fet de manera neutral. En molts casos, els editors ni tan sols se n'adonen que el seu familiar no és admissible, o sigui, que ni tan sols hauria de tenir article.

Llavors, tal com es recomana a VP:CI, jo esperaria a que aquest article el fes una altra persona que no fos la seva filla.