Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Jowie2138 (discussiócontribucions)

Bona nit,

Fa uns anys vaig actualitzar i completar força una entrada (Sofia Puche de Mendlewicz), però des de fa un temps la pàgina es troba eliminada. A través d'uns companys del xat (soc bastant inexpert com a col·laborador de la Viquipèdia) he pogut esbrinar que es va eliminar l'article per "violació de drets d'autor". Sent així, m'agradaria saber si es pot revisar el cas, ja que l'entrada la vaig completar amb informació del meu treball de final de grau, per la qual cosa em sobta aquesta mesura. Moltes gràcies per avançat!

Pere prlpz (discussiócontribucions)
Alzinous (discussiócontribucions)

@Jowie2138: la teva intervenció va ser al 2017. Després la pàgina va continuar evolucionant i el 2022 es va identificar el copyvio de pràcticament la totalitat del contingut. El 23 d'agost de 2022 un administrador (@Loupeter) la va esborrar definitivament. He recuperat la pàgina i l'he copiat al teu espai d'usuari a l'espera que facis les esmenes necessàries per ocultar/eliminar el copyvio. La pàgina la trobaràs a Usuari:Jowie2138/Sofia Puche de Mendlewicz. Quan ho tinguis arreglat avisa perquè caldrà ocultar l'historial conflictiu abans de publicar l'article a l'espai principal.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Jowie2138 Veig que tot el copyvio ve d'un mateix treball de grau. Si és el teu, aleshores el problema és només que cal que ho confirmis seguint les instruccions de Viquipèdia:Autoritzacions.

Addicionalment, a Commons van esborrar les imatges: Commons:Deletion requests/Files uploaded by Jowie2138. Si són obres de Sofia Puche de Mendlewicz clarament no són lliures i no es poden carregar a Commons, i si són d'altra gent durant la seva vida gairebé segur que tampoc.

Jowie2138 (discussiócontribucions)

Efectivament, tots els problemes venen del meu treball, que va ser publicat al RecerCat després d'haver fet l'entrada. Corregiré el tema dels permisos. Sí que és cert que amb les imatges vaig patinar i van ser esborrades molt abans (eren fotos d'un arxiu i no estaven correctament penjades).

Us agraeixo molt l'ajuda i la col·laboració!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Hi ha alguna manera de consultar la data de publicació a RecerCat?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

El millor que pots fer és sol·licitar formalment al RecerCat, amb una autorització escrita de canvi de permisos, que canvïi la llicència del teu TFG a una llicència Creative Commons BY (només atribució), que és l'estàndard recomanat com a pràctica científica de coneixement obert.

Amb això es podrà mantenir tot el contingut sense problema i fins i tot bolcar-ne més, excepte les imatges.

Resposta a «Sofia Puche de Mendlewicz»