Teresa Capilla i Pujol

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaTeresa Capilla i Pujol
Biografia
Naixementsegle XX Modifica el valor a Wikidata
Vilassar de Mar Modifica el valor a Wikidata
Diputada al Parlament de Catalunya
12 abril 2002 – 23 setembre 2003
← Vicenç Villatoro i Lamolla

Circumscripció electoral: Barcelona
Regidora de l'Ajuntament de Vilassar de Mar
Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Lloc de treball Barcelona Modifica el valor a Wikidata
Ocupaciópolítica Modifica el valor a Wikidata
PartitUnió Democràtica de Catalunya

Teresa Capilla i Pujol (nascuda a Vilassar de Mar) és una política catalana, diputada al Parlament de Catalunya en la VI Legislatura.

Biografia[modifica]

És tècnica superior en comptabilitat moderna, Estructural i Fiscal i diplomada en anàlisi de balanços i Previsió Financera. En 1972 començà a treballar en empreses del sector agrari i de 1989 a 1991 fou gerent del Patronat Municipal d'Escoles Bressol de l'Ajuntament de Vilassar de Mar.

El 1988 s'afilià a Unió Democràtica de Catalunya, de la que n'ha estat presidenta local de Vilassar de Mar de 1989 a 1999, consellera nacional en 1995 i presidenta comarcal del Maresme d'Unió de Dones en 1998. A les eleccions municipals espanyoles de 1991 fou escollida tinent d'alcalde de Vilassar de Mar i regidora d'Hisenda, Agricultura i Medi Ambient. És sòcia d'Òmnium Cultural, de Metges Sense Fronteres i del Museu de la Marina de Vilassar de Mar.

En 2002 va substituir en el seu escó Vicenç Villatoro i Lamolla,[1] elegit diputat per CiU a les eleccions al Parlament de Catalunya de 1999. Ha estat membre de la Comissió d'Agricultura, Ramaderia i Pesca del Parlament de Catalunya.[2]

Referències[modifica]