Vés al contingut

The Maine

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióThe Maine
lang=ca
Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipusgrup de música Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació2007, Tempe, Arizona, Estados Unidos Bandera dels Estats Units d'Amèrica
Activitat
Activitat2007 – actualidad
MembresJohn O'Callaghan, Garrett, Nickelsen Pat Kirch, Kennedy Brock, Jared Monaco
Membres anteriorsRyan Osterman, Alex Ross
Segell discogràficSire RecordsWarner Bros. Records (2009-present)Fearless Records (2007-2009)
Artistes relacionatsThe Summer Set, All Time Low, A Rocket To The Moon, Never Shout Never
GènereRock alternatiu Modifica el valor a Wikidata
EstilAlternative rock
Pop rock
Indie pop
Pop punk

Lloc webwww.myspace.com/Themaine http://www.wearethemaine.net/
Facebook: themaine Twitter (X): themaine Instagram: themaineband Youtube: UCiBBtnxr0y43SuKEw5hUGhQ TikTok: themaineband Souncloud: themaineofficial Spotify: 4o0pNHbyj36LPvukNqEug0 iTunes: 268579357 Last fm: The+Maine Musicbrainz: 7bd47e67-ecd5-49d5-837f-c692df38da4e Songkick: 59712 Discogs: 1167093 Allmusic: mn0000667657 Amazon Music: B00GD2NC86 Deezer: 66730 Modifica el valor a Wikidata

The Maine és un grup de rock alternatiu amb orígens a Tempe, Arizona, EUA formada el 2007. El nom de la banda prové d'una de les seves cançons "The Coast of Maine", d'aquí ve el nom "The Maine".

Història[modifica]

Format a Phoenix, Arizona el 2007, mentre que la majoria dels membres de la banda estaven encara a l'escola secundària, van col·locar The Maine a "'90s radio" com un grup de rock amb influències de so pop-punk, al costat del cantant John O'Callaghan, els guitarristes Kennedy Brock i Mònaco Jared, el baixista Nickelsen Garrett, i el bateria Pat Kirch. O'Callaghan va ser convidat a unir-se al grup després de Kirch germà li va sentir cantar alhora en una festa. La banda rep el seu nom d'un de les seves majors influències, Marfil. La banda té una cançó anomenada "The Coast of Maine", d'aquí el nom "The Maine".

Després de reunir una enorme quantitat de seguidors a través de Myspace i Purevolume, The Maine va concretar el seu primer concert davant de més de 600 Seguidors, adquirits únicament a través del boca a boca i Myspace. Les actuacions en directe van cridar l'atenció de Fearless Records. El 8 de maig de 2007, la banda va llançar un Ep digital anomenat "Stay Up, Get Down". Entre les cançons de l'Ep "Count 'Em One, Two, Three" que més tard va ser regravada per a seu primer àlbum de llarga durada ' Can't Stop, Won't Stop " i " Daisy ".

The Maine va firmar amb Fearless Records i van llançar un Ep de cinc cançons, The Way We Talk (2007). Després de tocar Vans Warped Tour 2008, la banda va llançar el seu àlbum debut Can't Stop Won't Stop, que va ser produït per Matt Squire.

Van llançar un Ep en vacances el desembre de 2008 titulat ...And A Happy New Year, inclou una versió de Wham! titulada "Last Christmas" i tres cançons originals. The Maine va llançar una versió de luxe del seu àlbum debut, " Can't Stop, Won't Stop ", juntament amb un documental digital anomenat " IN Person " el juliol de 2009.

The Maine ha publicat seu primer single, " Inside Of You", del seu àlbum que va ser llançat el juliol de 2010 Black & White. Ja està disponible a iTunes com un single. També es va llançar el disc "Growing Up" el 18 de maig del mateix any.

Carrera[modifica]

  • El desembre de 2009, The Maine va llançar This Is Real Life, el seu primer llibre publicat. Es tracta de les memòries escrites de la banda, així com la fotografia exclusiva de Dirk Mai.
  • El desembre / gener la Clixé Magazine's desembre / gener apareix The Maine com el seu tema de portada. El text parteix de l'entrevista de la banda per l'editor a cap Jeremy tardor i fotos exclusives preses del seu llibre de Dirk Mai.
  • Mòbils adquirits de T-mobile venen prèviament configurats amb el vídeo musical de The Maine "Into Your Arms" inclòs.
  • The Maine és nominat a un premi Libby pel seu vídeo "Animal Testing Breaking Hearts".
  • The Maine llança el seu segon àlbum de llarga durada titulat "Black and White" el juliol de 2010.
  • The Maine va llançar seu senzill promocional de l'àlbum Black and White titulat "Inside Of You". Ara està disponible a itunes.
  • Es donarà a conèixer el segon single el 18 de maig a itunes titulat "Growing Up" del pròxim àlbum de Black and White

Membres de la banda[modifica]

Antics membres[modifica]

Discografia[modifica]

Àlbums de l'estudi[modifica]

EPs[modifica]

  • This Is Real Life EP (2009)
  • Daytrotter Session (2010)
  • In Darkness & in Light (2010)
  • Good Love – The Pioneer B-Sides (2012)
  • Imaginary Numbers (2013)
  • Covers (2016)
  • ... And To All A Good Night (2017)

Recopilacions[modifica]

Enllaços externs[modifica]