Usuari:Absentia (sèrie de televisió)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de sèrie de televisióAbsentia

Absentia és una sèrie de televisió de suspens nord-americana que va ser estrenada el 25 de setembre de 2017 a AXN. Dirigida per Oded Ruskin, y les estrelles de la sèrie Stana Katic i Patrick Heusinger. El 19 de juny de 2018, la sèrie va ser renovada per una segona temporada y va ser emesa el 26 de març de 2019 a la cadena AXN,

Premissa[modifica]

La sèrie explica la història de l'agent del FBI Emily Byrne qui desapareix sense un rastre mentre persegueixen al major assassí en sèrie de Boston, i és declarada morta en absència. Sis anys més tard, és trobada en una cabana en el bosc, a penes viva i sense memòria dels anys que ha estat desapareguda. Retorna casa per aprendre que el seu marit s'ha tornat a casar i el seu fill està sent criat per la seva nova dona, i aviat es troba implicada en una nova sèrie d'assassinats.

Repartiment i personatges[modifica]

  • Stana Katic com l’agent especial Emily Byrne,23​ una ex agent del FBI que va desaparèixer mentre estava en la recerca d’un dels asesins en sèrie més buscats de Boston i va ser declarada morta, però retorna sis anys més tard sense cap record del seu segrest.[1][2] Mentre que lluita per reconstruir la seva vida i revelar el misteri de la seva desaparició, es converteix en la principal sospitosa en una cadena de nous assassinats impactants, i esdevé fugitiva .[3] Kalina Zaharieva interpreta a l'Emily de jove.
  • Patrick Heusinger com l’agent especial Nick Durand,5​ el marit d’Emily i un agent del FBI que pateix amb la culpabilitat d’haver deixat de buscar a l'Emily. Intenta equilibrar la seva vida amb el retorn de l'Emily i els seus resurgents sentimients per ella en contra del seu nou matrimoni amb Alice. Després de que Emily fugeixi, es concentra en identificar a un possible traïdor en el departament de policia en un esforç per demostrar la seva creença de la innocència d'Emily i, després de la seva família és endangered, relentlessly li empaita avall.
  • Cara Theobold mentre Alice Durand, Flynn i muller nova de Nick madrastra. Alice intents per quedar graceful i classe, però el seu comportament cap a Emily esdevé cada cop més dur en el caos després del seu retorn, creient és un perill a Flynn i ella està perdent l'afecte de Nick .
  • Neil Jackson mentre Jack Byrne, el germanastre més vell d'Emily i un equipament mèdic desocupat salesman, així com un cirurgià anterior que va perdre la seva feina i llicència mèdica a causa de pesat bevent causat pel trauma de la desaparició d'Emily .
  • Angel Bonanni mentre Tommy Gibbs, un Boston ambiciós i implacable detectiu Policial al càrrec d'investigar Emily per assassinat, qui més tard equips amunt amb Nick per empaitar Emily avall.
  • Bruno Bichir mentre Daniel Vega, un psicòleg de FBI i profiler, qui treballa amb Emily per guarir-se les seves ferides psicològiques i trobar el seu abductor.
  • Paul Freeman mentre Warren Byrne, un Boston retirat Emily i agent Policial stepfather.
  • Ralph Ineson com Agent Especial Adam Radford, el polític i carrera-agent especial importat al càrrec de l'oficina de camp del Boston de la FBI , i el cap de Nick i Emily . Mentre es preocupa aproximadament Emily, més tard coordina un manhunt per Emily després que va en la cursa.
  • Christopher Colquhoun com Corona de Derek d'Agent Especial, un agent de FBI i col·lega d'Emily i Nick, qui és més tard promogut a agent al càrrec de l'oficina després de Radford mort.
  • Patrick McAuley mentre Flynn Durand, el fill de 9 anys d'Emily amb Nick, qui no té cap memòria de la seva mare i així que és estranged i incòmode al voltant del seu, tot i que gradualment construeixen una relació.
  • Lydia Leonard mentre Logan Brandt / Laurie Colson, un periodista que investiga Emily.
  • Richard Fre mentre Conrad Harlow, un reclusive banquer ric i sospitós primer en el serial killer cas Emily investigava abans de la seva desaparició. Mentre la FBI mai va ser capaç de fer un cas contra Harlow com el serial killer, és condemnat del segrest i l'assassinat d'Emily i enviat a presó. 6 anys més tard, els resultats de descoberta d'Emily en el seu alliberament.
  • Matthew Le Nevez com Agent Especial Cal Isaac, un agent de FBI i col·lega d'Emily i Nick, així com una FOCA d'Armada anterior abrupta, qui esdevé Emily és semblantment haunted, lleial i empathetic counterpart.
  • Natasha Poc Agent tan Especial Julianne Gunnarsen, un membre nou de l'Oficina de Camp del Boston que és considerada com la FBI millor profiler, i uneix l'oficina després d'uns impactes d'atac terroristes letals Boston.

Episodis[modifica]

TemporadaEpisodisDates d´emissió
Primera emissióÚltima emissió
11025 de setembre de 2017 (2017-09-25)20 de novembre de 2017
21026 de març de 2019 (2019-03-26)28 de maig de 2019

Temporada 1 (2017)[modifica]

Temporada 2 (2019)[modifica]

Producció[modifica]

La producció va ser completada dins Bulgària en la sèrie de deu episodis, amb cada episodi dirigit per Oded Ruskin.[4][5] La primera estació sencera va ser disparat junt, com si sigui un pel·lícula llarga.[6]

Alliberament[modifica]

El mundial premiere de Absentia era la selecció d'obertura al 57è Monte Carlo Festival Televisiu dins juny 2017.[7] Absentia Era un plafó presentat a Sony Televisió de Fotografies pel Mercat de televisió anual.[8]

Dins Canadà, Absentia va ser mostrat en Showcase en primerenc 2018.[9] En els Estats Units, la sèrie va ser agafada per Amazona i va ser alliberat damunt Vídeo d'Amazona damunt 2 de febrer de 2018, en els Estats Units. Va ser alliberat damunt Vídeo d'Amazona en el Regne Unit i Austràlia.[10] La sèrie va ser alliberada dins Suècia, Noruega i Dinamarca en Viaplay 5 de desembre de 2017.[11][12][13]

Referències[modifica]

  1. «Absentia | TV Series | 2017». , September 24, 2016.
  2. «Stana Katic Poised To Star In Thriller Drama Series 'Absentia' For Sony's AXN». [Consulta: June 4, 2017].
  3. «Stana Katic's FBI Thriller Absentia Gets Big Promo Push — Next, a U.S. Home?». , May 9, 2017.
  4. «Instagram post by Stana Katic • Mar 2, 2017 at 6:28am UTC». Instagram. [Consulta: March 3, 2017].
  5. .
  6. «Strong Emotions and Shocking Scenes in the First Episode of Absentia». Stana Katic Central. [Consulta: December 12, 2018].
  7. «Monte Carlo TV Fest to Open With Sony's 'Absentia'». .
  8. «L.A. Screenings: What Seven Major Studios Have on Tap». .
  9. «Stana Katic series Absentia to air on Showcase in Canada». [Consulta: December 8, 2014].
  10. Andreeva, Nellie. «Stana Katic's Thriller Drama Series 'Absentia' Picked Up By Amazon». Deadline, November 15, 2017. [Consulta: November 16, 2017].
  11. «Thrillerserien Absentia kommer på Viaplay - Serienytt», 06-11-2017.
  12. «"Absentia" med Stana Katic på Viaplay - då är det premiär». bloggar.expressen.se.
  13. «Absentia - ny thrillerserie på Viaplay - Se det på Viaplay».

Enllaços externs[modifica]

  • Absentia En

[[Categoria:Programes de televisió en anglès]] [[Categoria:Pàgines amb traduccions sense revisar]]