Vés al contingut

Usuari:Laiamendozaa

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Usuari:Laiamendozaa[modifica]

Laiamendozaa
ESO Aquesta viquipedista està fent l'ESO.
Mata de Jonc Aquesta viquipedista és de l'escola Mata de Jonc.
Anys i anys, per molts anys...
L'aniversari d'aquesta viquipedista és el 29 d'octubre.
Escola Mata de Jonc
Hola, som na Laia Mendoza hi estic fent un treball per la meva escola Mata de Jonc amb la Viquipèdia.
Map

Diari personal[modifica]

09/04/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? Avui he mirat videos i he cercat informació sobre com editar la Viquipèdia i com crear-se un compte, he tingut algunes dificultats al principi perquè no sabía molt bé com ho tenia que fer, però amb la ajuda de l'informació que m'hos has donat ho he pogut fer. Què he après avui? He apres bastantes coses, com saber com menejar-la poc a poc i fer un article si amb un idioma que no existeix. A fer-me l'usuari, la edició de pàgina i la discussió. Què he aportat avui? Avui domés he aportat coses per jo mateixa, he fet el meu usuari, la pàgina i la discussió i he apres moltes coses per començar a editar a la Viquipèdia.

11/04/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? El dia d'avui he cercat informació per poder editar una pàgina he tingunt una dificultat que no trobava el lloc per poder editar-lo però he clicat a un lloc que posava modificar el codi he clicat a devora on posa editor visual i ho he sabut fer. Què he après avui? He pogut saber com editar una pàgina i fer feina per poder saber que és el que falta i saber-ho posar-ho. Què he aportat avui? He intentat mirar quin article volia editar i he triat el de la Velocitat i he afegit el Sistema Cegesimal d'Unitats (CGS).

13/04/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? Ara mateix no he tingut cap dificultat amb el qual he treballat. Què he après avui? La història de les tres lleis de Newton i com funcionen i com es varen crear. Què he aportat avui? En aquests moments he afegit un tema que és la història de les tres lleis de Newton i demà afegiré més apartats.

14/04/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? He tingut algunes dificultats amb inserir una imatge, perquè la volia posar a l'aparat de la història però també estava una altra imatge i ocupava el mateix lloc, li he demanat al meu germà que m'ajudes i ha intentat però tampoc sap com fer-ho hi ho he posat abaix de la imatge gran. Què he après avui? He après a com posar una imatge a un article i quines imatges poden estar o no, he mirat els articles que estan posats als Viquiprojecte. Què he aportat avui? He afegit més coses a la història de les Lleis de Newton i he afegit una imatge.

17/04/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? No he tingut cap dificultats amb el tema del Pes que he editat avui. Què he après avui? Avui he fet una taula amb el tema de Pes, i he demanat ajuda a un mentor i al professor. Què he aportat avui? Avui amb el tema del Pes he aportat la Comparació del pes en el Sistema Solar i he cercat un mentor i li he demanat ajuda.

22/04/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? He editat la pàgina del treball (física) i he afegit les unitats de treball que estaven a la Wikipedia amb espanyol i algunes coses no estaven en català hi això ha sigut un poc la difìcultat i he intentat cercar-les amb català o posar la seva referència. Què he après avui? He editat i a posar les referències i com posar els nombres elevats. Què he aportat avui? He afegit les unitats de treball i les referències.

24/04/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? Amb la pàgina de Relativitat Galilena he afegit un tema que és Sistemes Inercials i no he tingut cap dificultat. Què he après avui? He investigat sobre el tema i m'ha paraescut molt interessant i també contactar amb un altre mentor. Què he aportat avui? Un tema de Sistemes Inercials i he cercat un nou mentor.

26/04/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? M'agradaria comentar que en la part de l'edició de la pàgina m'ha costat bastant i he intentat mirar alguns vídeos i he pogut fer algunes edicions. Què he après avui? He pogut saber tipus d'edicions que puc fer. Què he aportat avui? He editat la meva pàgina.

2/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? Principalment no he tingut cap problema hem editat la pàgina de Tir parabòlic. Què he après avui? M'he interessat bastant amb el tir parabòlic i he après les formules i el tir parabòlic del fregament. Què he aportat avui? He afegit el tema del tir parabòlic del fregament i li he preguntat al meu mentor que m'ajudes amb la meva pàgina personal.

3/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? No tingut ninguna dificultat perquè he seguit amb la pàgina de Tir parabòlic. Què he après avui? Les seves carecterístiques del tir parabòlic. Què he aportat avui? A l'article he afegit les característiques.

4/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? He cercat alguns vídeos per YouTube per intentar veure com podria editar millor la meva pàgina hi no havia ningun vídeo interessant així que he decidit editar alguna pàgina. Què he après avui? L'apartat de trajectòria Què he aportat avui? He posat els exemples de trajectòria.

6/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? M'he dedicat a editar la meva pàgina d'usuari i m'ha anat molt bé. He tingut algunes dificultats com que de l'editor de codi no podia passar al visual i encara no he resolt el problema però deu ser que no es carrega bé. També m'ha costat bastant posar la taula però li he demanat al meu company Pere Carreres i ja ho he sabut fer. Què he après avui? He sabut editar la meva pàgina i saber els codis de cada edició. Què he aportat avui? He editat la meva pàgina d'usuari, he posat una taula, el color del canvi de fons...

7/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? No he tingut cap problema perquè he sabut editar la pàgina d'algun cantant, serie, videojoc...Què he après avui? He sabut bastant del tema que he fet feina avui que ha sigut Élite(sèrie de televisió) i he fet el tema de producció. Què he aportat avui? He editat l'article de Élite i he aportat la producció: Creació i desenvolupament, temes tractats, càsting, escenaris i filmació i la música.

9/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? He tingut cap dificultat amb les fórmules però al final ho aconseguit amb l'enllaç. Què he après avui? He après sobre el tema de Constant de la gravitació sobretot en el tema de la teoria de la gravitació d'Einstein. Què he aportat avui? En el tema de Constant de la gravitació la teoria de gravitació d'Einstein.

10/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? No he tingut cap dificultat amb editar. Què he après avui? He investigat sobre el tema de Sistema de referència. Què he aportat avui? He afegit en el tema de Sistema de referència la mecànica relativista.

13/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? Al principi no sabia quin tema triar per editar però he vist que baix al viquiprojecte hi ha altres hi he editat una pàgina d'allà. Què he après avui? No en sabia del tema de Antivacunació. Què he aportat avui? He afegit el tema de Resolució del conflicte per possibles danys causats per les vacunes i he inserit una imatge.

17/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? He tingut algunes dificultats amb trobar pàgines perquè hem llevi els errors que tenc. Què he après avui? He après alguns errors ortogràfics. Què he aportat avui? He editat la meva pàgina i estic intentant que no hi hagi cap error.

18/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? No he tingut cap dificultat. Què he après avui? He corretgit faltes. Què he aportat avui? He acabat de corretgir les faltes otrogràfiques de el meu usuari.

21/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? No he tingut cap dificultat. Què he après avui? He organitzat la meva planificació. Què he aportat avui? He sapigut que fer dia a dia.

22/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? No he tingut cap dificultat. Què he après avui? He corretgit faltes ortogràfiques. Què he aportat avui? He corretgit articles que he anyadit informació i els he corretgit.

25/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? He cercat una pàgina on me podia ajudar per les faltes otrogràfiques del articles que he fet. Què he après avui? He fet errors ortogràfics. Què he aportat avui? He revisat tots els meus articles que he editat i els he corretgit per si havia algun error ortográfic.

26/05/2020 Quines dificultats he tengut? Les he resoltes? Com? He tingut unes dificultats per editar el wikidata no sabía si tot era de una llengua o no hem deixaba posssar més informació i no le pogut resoldre fins que he demenat ajuda. Què he après avui? No he pogut aprendre molt pero estic esperant a que hem arribi les propostes que he fet. Què he aportat avui? He demenat ajuda.


Llista d'articles[modifica]

Planificació[modifica]

  • Editar Wikidata
  • Agafar informació d'altres págines fiables
  • Editar articles

Fonts d'informació[modifica]

  • Wikipedia Castellà[1]
  • Wikipedia Anglès[2]
  1. «Wikipedia en español» (en castellà). 26/04/2020, 07-03-2020.
  2. «English Wikipedia» (en anglès). 26/04/2020, 24-04-2020.