Vés al contingut

Usuari:Mcapdevila/Sac de malla

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Sac de malla amb cebes

Un sac de malla és un embalatge de plàstic en malla que s'utilitza per transportar diversos articles, representant el sector hortofructícola seu mercat més important: patates, cebes, alls, taronges, llimones, etc. Un dels requisits principals per a utilitzar malla és que els productes no alterin les seves propietats al fregar-se i colpejar en la seva manipulació i transport. Els principals materials de fabricació són: poliamida (pa), polietilè (pe) o polipropilè (PP). La malla es presenta en diversos colors i mides adaptant-se a les característiques del producte i constituint en si mateixa una unitat de venda. A l'exterior, se li adossa una etiqueta de plàstic en la qual s'imprimeix el nom i marca comercial del producte així com altres dades obligatòries. Avui en dia la identificació per RFID també ha arribat als sacs de malles, adherint un tag RFID a l'etiqueta plàstica amb el que conforma les Etiquetes RFID de cada sac de malla. Els sacs de malla es presenta en dos formats:

  • Malla extrudida. Més densa i compacta. Dins d'aquest tipus es pot dividir en:
    • Malla de 2 fils, la qual té forma de rombe que al seu torn es subdivideix en monorientada i no orientada. La malla orientada té una gran resistència en el sentit de l'orientació.
    • Malla de 3 fils, té forma de rombe però a més té un fil vertical que li dóna més resistència a l'elongació en aquesta direcció.
  • Malla teixida.