Vés al contingut

Usuari:Pallares/Isabel Lucas

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Biografia[modifica]

Isabel és d'ascendència suïssa per part de la seva mare, Beatrice, i australiana per part del seu pare. Té una germana major anomenada Nina Lucas.

Lucas és patrocinadora d'una nena de 10 anys d'edat de Zàmbia i els seus pares de nens d'Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia.

A part d'anglès parla francès i alemany. Va estudiar art dramàtic en el Victorian College of Arts i a la Universitat de Tecnologia en Queensland.

Al juliol de 2008 Isabel va estar involucrada en un accident automobilístic amb Shia LaBeouf, d'on va escapar amb solo alguns rasguños i moretones mentre que la mà de LaBeouf va quedar aixafada pel que va necessitar de cirurgia, no obstant això després es va recuperar. L'accident es va ocasionar després que un altre vehicle se saltés un semàfor en vermell i xoqués amb el cotxe on es trobaven Shia i Isabel.

És molt bona amiga dels actors Jason Smith, Sharni Vinson i Indiana Evans amb els qui va treballar en Home and Away.

En 2008 va sortir amb l'actor Adrian Grenier, l'estel de la sèrie Entourage, però la relació va acabar a l'agost del mateix any.[1][2]

En 2009 va sortir breument amb l'actor Joel Edgerton. Al novembre de 2010 va començar a sortir amb el cantant Angus Stone,no obstant això la parella va acabar en 2012.[3][4]

Carrera[modifica]

Va aparèixer en un comercial de televisió americana per a la pasta de dents Crest, també va aparèixer en un anunci per al turisme de Daylesford, representant el paper de núvia del famós, Benjamin Simon.

En 2003 es va unir a l'elenc de la sèrie australiana Home and Away on va interpretar a Tasha Andrews-Hunter fins al 2007, després que Tasha s'anés de Summer Bay al costat del seu espòs i filla per anar-se a viure amb la seva tia. Per la seva interpretació va guanyar un premi logie en el 2004 en la categoria d'artista nou més popular. Isabel hi havia audicionado per al paper de Kit Hunter però aquest el va guanyar l'actriu Amy Mizzi, no obstant això els productors van quedar impressionats amb Lucas que van crear el paper de Tasha especialment per a ella.

En 2009 va aparèixer en pel·lícules com The Waiting City, en la pel·lícula d'acció Transformers: Revenge of the Fallin on va interpretar al decepticon que es disfressa com a humà Alice i en Daybreakers, on va interpretar a Alison la filla de Charles Bromley (interpretat per Sam Neill).[5]

Aquest mateix any va aparèixer en el documental americà The Cove, en l'un grup d'activistes descriuen la matança anual de dofins al parc nacional en Taiji, Wakayama, a Japó. La pel·lícula posa de manifest que el nombre de dofins morts, és diverses vegades major que el nombre de balenes que es maten en l'Antàrtida.

En 2010 va aparèixer en pel·lícules com la comèdia A Heartbeat Away on va interpretar a Mandy Riddick, en la comèdia dramàtica Kin on va donar vida a Anna Petrov i en la pel·lícula d'acció i guerra Xarxa Dawn. Aquest mateix any va participar en un episodi de la miniserie de la Segona Guerra Mundial The Pacific produïda per Steven Spielberg.

En 2011 va aparèixer en la pel·lícula d'acció, drama i fantasia Inmortals on va interpretar a la deessa Athena.[6]

En 2012 va participar en la pel·lícula Xarxa Dawn on va interpretar a Erica Martin. Al novembre del mateix any va aparèixer en el video musical de Ed Sheeran titulat "Give Em Love" on va interpretar a cupido.[7]

En 2013 va aparèixer en les pel·lícules Loft on interpretarà a Sarah Deakins i en Knight of Cups com Caroline al costat de Cati Blanchett.

En 2014 va aparèixer en la pel·lícula Careful What You Wish For on interpretarà a Lena.

Al setembre de 2015 es va anunciar que Isabel apareixeria en la pel·lícula SFv1 on interpretarà a Gyp.[8]

Isabel en el Asos Fashion Cocktail Party en 2011.

Activisme[modifica]

A Isabel li agrada contribuir amb el medi ambient, la protecció dels seus habitants i és una gran amant dels animals, per la qual cosa ha treballat en associacions com Greenpeace per degradar el comerç de la caça de balenes a Japó, és ambaixadora de Global Green Pla, entre unes altres.[9]

A l'octubre de 2007 un grup de 30 protestants de Sigui Shepherd Conservation Society, entre ells Isabel, Hayden Panettiere i l'instructor de surf Vagi Phrachanh, van remar en la costa de Taiji, Wakayama, Japó en taules de surf per protestar contra la matança de dofins, al grup se li va emetre una ordre d'arrest per interferir amb el comerç internacional, ordre que segueix vigent, per la qual cosa van haver d'abandonar el país per evitar ser detinguts.[10]

Isabel és portaveu de la Australian National Breast Cancer Foundation i moltes altres organitzacions incloent World Vision d'on va ser ambaixadora en 2004, The Humour Foundation, Women Against Violence, Oxfam Community Aid Abroad i Save the Whales Again.

Inspirat pel documental guanyador de l'Oscar, The Cove, diversos estels de televisió, cinema i música es van unir per ajudar als dofins de Japó, fent videos.[11] Alguns dels actors que han participat en videos per a aquesta organització són Jennifer Aniston, Naomi Watts, Hayden Panettiere, Ben Stiller, Robin Williams, Courtney Coix, Mariska Hargitay, entre uns altres.

En 2010 va ser nominada com una de les celebritats vegetarianes australianes més sexies d'Asiapacific.com.

Referències[modifica]

[[Categoria:Actors de cinema australians]] [[Categoria:Actors de sèries de televisió australians]]