Vés al contingut

Usuari:Remences

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióRemences
Activitat
Activitat1992-1995, 1996-1999, 2009-actualitat
MembresDavid Tines (guitarra)
Lluís (baix)
Jordi JB (veu i guitarra)
Segell discogràficCapità Swing
Plastic Disc
EstilPunk rock

Lloc webPlantilla:Https://soundcloud.com/remences

Remences és un grup de música català de punk rock, que es va formar a la tardor de 1992 a Rubí (Vallès Occidental) fent versions de grups anglesos d'estil street punk, també conegut com a música oi!. També tenien cançons pròpies amb contingut polític d'esquerres, que van quedar enregistrades a la maqueta "No T'arronsis". La formació era: David Tines (guitarra), Miki (guitarra i veu), Salillas (baix) i Josu (bateria). El grup va fer un total de 11 concerts en aquesta primera etapa i va aturar la seva activitat a principis de 1995.

Amb nous membres el grup queda ara format per Tines (guitarra), Josu (veu), Lluís (baix) i Jordi Xerca (bateria) que volen seguir endavant i durant el 1996 preparen nou material que sortirà un any més tard en el CD auto-titulat "Remences", de 12 temes i ara sí amb temàtica clarament més independentista, com la cançó "Ningú ho Oblidem" dedicada a Guillem Agulló. Per presentar el CD el grup fa uns 40 concerts, visitant ciutats com Madrid, Gijón o València.

A l'estiu de 1998 el grup pateix dos baixes (Josu i Lluís) i s'incorporen Jordi JB (veu i guitarra) i Oscar (baix). Amb aquesta nova formació segueixen donant "canya" als escenaris i també graven el EP "Ràdio Remences" de 4 temes que finalment no quedaran publicats, més tard després de l'estiu del 1999 deixen d'assajar i cada membre segueix el seu camí...

El 2009 Tines, Lluís i Jordi JB es reuneixen i amb Casellas a la bateria tornen als escenaris per presentar dos temes nous: Seguim Fent Soroll i Temps de Revolta, però només van poder fer dos concerts.

Discografia[modifica]

  • No T'arronsis, 1993, Capità Swing
  • Remences, 1997, Plastic Disc
  • Ràdio Remences, 1999, EP no editat
  • Seguim Fent Soroll, 2011, single no editat


Enllaços externs[modifica]


Categoria:Grups de música catalans Categoria:Grups de música punk rock