Usuari:Sogedor

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Biografia de Artur Pankiv[modifica]

Informació bàsica : Em dic Artur Pankiv Grechkosiy, he nascut al municipi d'Igualada, al 27 de desembre del 2004, i actualment tinc 18 anys. Visc al municipi de Guissona des de tota la vida.


Familia[modifica]

Tota meva familia prové d'Ukrania, el meu pare prové de Mikolàiv amb els meus avis, i la meva mare prové de Lviv.

Carrera acadèmica i especialitats[modifica]

Al llarg de la meva trajectòria he cursat la ESO, he fet un CFGM d'Administratiu , un CFGM d'SMX i actualment estic cursant un CFGS d'ASIX al Institut Lacetània

Cursos realitzats Idiomes Hobbies
CFGM Administratiu Català Patinatge
CFGM SMX Castellà Món del motor
Anglès Moda
Ucrainès Disseny informàtic

Hobbies[modifica]

A continuació faré una explicació més a fons dels meus hobbies.

Món del motor[modifica]

M'agrada molt el món del motor, tot el que siguin cotxes, motos i quads, m'agrada fer fotos i tenir cotxes documentats a la meva galeria.

 

Patinatge[modifica]

Un altre hobby que tinc és el patinatge amb patinet, dedico part del meu temps en aquest esport de risc i al pas dels anys he millorat bastant i tinc bastanta pràctica.

M'agrada molt aquest esport per que em brinda l'oportunitat de conèixer nous skateparks i a molta gent, i m'emporto molt bones experiències sempre. M'agradaria poder seguir amb aquest esport durant bastant temps i poder arribar a competir a nivell nacional.

He sigut espectador de moltes competicions i al llarg dels anys he vist a molts representants d'aquest esport, i gràcies a això he agafat molta motivació per continuar amb aquest esport.

Disseny informàtic[modifica]

Quan era més jove, des dels 11 anys, passava molt temps al ordinador, i a part de jugar a jocs també m'agradava dedicar temps amb els meus amics dissenyant diferents coses. Em dedicava a dissenyar portades i logos de canals de YouTube i diferents xarxes socials.


Era un hobby el cual volia dedicar-li tot el meu temps i tenir un futur amb ell, però per diferentes circumstàncies ho vaig deixar i ja no li dedico casi temps, però encara guardo algo de pràctica.

Informació addicional[modifica]

A part dels hobbies explicats posteriorment, també he anat fent altres activitats al llarg dels anys.

Ciclisme[modifica]

A 5è i 6è de primària em vaig apuntar a extraescolars de BTT (Bicicleta Tot Terreny), i era una activitat que m'agradava molt. Fins ara segueixo de tant en quant sortint amb bicicleta i ho seguiré fent ja que penso que es bo pel meu cos i per la salut. Vaig aprendre a fer caballitos amb la bici i sortia sempre amb els meus amics a fer caballitos per tot el poble.

Enduro[modifica]

A l'any 2021 em vaig comprar la meva primera moto de enduro, una KTM EXC 125, i cada cap de setmana la treia i me'n anava a fer camins i corriols sol o amb amics, m'apassionava molt i disfrutava cada moment amb la moto, però ja que no era gaire legal vaig acabar venent-la i ja no la tinc, però m'he emportat les millors experiències amb ella i mai es borraran del meu cap.


Habilitats[modifica]

A continuació explicaré més o menys les habilitats generals que tinc i que poden ser favorables per a mi.

Idiomes[modifica]

Penso que tinc bastanta facilitat en entendre i aprendre alguns idiomes, se'm queden molt els accents i m'agrada escoltar idiomes extrangers, entenc i parlo 5 idiomes fluidament, i m'agradaria aprendre'n més, com l'Alemà i el Francès.

Altres habilitats[modifica]

També soc una persona independent i alhora de fer feina estic molt concentrat. Penso que soc una persona productiva alhora de fer activitats i bastant efectiva.