Vés al contingut

Usuari:Teatrera360/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de sèrie de televisióVisto lo visto TV
Gènereentreteniment,Humor, critica
DirectorValentí Sanjuan i Gordon Seen
Productor executiuMercè Sanjuan i Anna Llacher
Actors

Valentí Sanjuan
Loulogio
Venga Monjas
Ana Morgade
Álvaro Carmona
Rush Smith
Bollicao
Kion
Yellow Mellow
Antonio Díaz
Raúl Escolan
PaísCatalunya Catalunya
Llengua originalEspanyol, Català]]
Durada dels capítols2 horas aprox
Temporades3
Llista d'episodisLlista d'episodis de Plats bruts
Més informació
Web oficialhttp://www.facebook.com/vistolovistoTV

Visto lo Visto TV (abreujat VLV) és un programa d'entreteniment i humor així com crítica social que té lloc tots els dimecres de 21:00 h a 23:00 h al Teatre Alexandra de Barcelona i via streaming simultàniament, conduït pel presentador Valentí Sanjuan i produït per Mercè Sanjuan i Anna Llacher.

Història[modifica]

VLV es va començar a emetre a Catalunya Ràdio el març del 2010 sota el nom de 'Vist i no vist' i exclusivament en català en format radiofònic. Actualment el programa té lloc en directe al teatre Alexandre de Barcelona amb el nom de Vist el vist TV i es realitza en espanyol i en format de programa de televisió.

El seu contingut abraça un ampli ventall de camps, com són monòlegs, música, màgia, sortejos, entrevistes, actuacions en directe , concursos i diferents seccions preparades pels col · laboradors que inclouen diverses activitats per tal d'entretenir, a més de la projecció de diferents vídeos realitzats pels mateixos.

A més dels col · laboradors hi ha habitualment diversos artistes convidats del món de l'actualitat i l'entreteniment, monologuistes i YouTubers coneguts, com}} per exemple Jordi Évole, Manos de Topo, Catarres , Alebert Boira, Auronplay, Rubius , Dickstroyers, jpelirrojo, Toni Moog, Carmen de Mairena, Planeta Impro, Silvia Abril, Buenafuente, Àngel Llàcer, Love of Lesbian, Mürfila, Miguel Lago o El noi morera i Sara G, entre molts altres.

El programa es caracteritza per la gran implicació i participació del públic en el programa, que poden participar tant en directe com per twitter o Facebook, veient simultàniament el streaming.

Col · laboradors[modifica]

Actualment els col · laboradors del programa són:

  • ' 'Valentí Sanjuan: A més de presentador també dirigeix ​​el programa. Ell dóna pas als diferents col · laboradors i artistes convidats, els entrevista i dóna estructura al programa. S'encarrega també dels sortejos i concursos.
  • ' 'Loulogio: Loulogio realitza monòlegs en què moltes vegades demana la participació del públic, afegint reptes, proves o bromes, com la de la coneguda pàgina de xat amb desconeguts Chatroulette, i majoritàriament amb un contingut lleugerament madur i de mofa.
  • ' 'Venga Monjas: Són una parella de còmics coneguts gràcies a YouTube que aborden diferents esdeveniments en la seva secció "Notícies d'Actualitat" en què es projecta un vídeo que, irònicament, surten al carrer a discutir amb la gent amb un to divertit sobre notícies ja passades i sonades a manera de telenotícies.
  • ' 'Ana Morgade: Col · laboradora que s'ha unit recentment al programa i que porta una secció enfocada a millorar el món a la seva manera anomenada "Per un món millor" sempre des d'un punt de vista humorístic i crític.
  • ' 'Álvaro Carmona: En la seva secció "Entrevistes a gent interessant que treballa en alguna cosa interessant també i d'aquí l'entrevista (yeah!)" són entrevistes absurdes a persones de diferents sectors en les que els llança preguntes sense cap sentit estretament relacionades amb la seva professió.
  • ' 'Rush Smith: YouTuber creador de contingut infantil que porta els sortejos i concursos, twitter i més fa de DJ juntament amb Kion.
  • ' 'Kion: DJ del programa que a vegades fa curtes intervecciones, punxa la música i els vídeos i s'encarrega dels efectes visuals. Està situat normalment al fons de l'escenari.
  • ' 'Bollicao: YouTuber que ha portat diferents seccions en el programa i, de vegades encarnant seu altre personatge, "La doctora Lisbiana". Toca temes majoritàriament sexuals o monòlegs amb rerefons sexual, encara que també amb un gran pes còmic. Últimament fa les seves aparicions en un vídeo projectat al final del programa i no de manera presencial.
  • ' 'Antonio Díaz: Mag del programa, també conegut com Mr Snow.
  • ' 'Yellow Mellow: YouTuber que ha fet des monòlegs a actuacions musicals amb una gran crítica social.

També han estat col · laboradors durant un temps artistes com Raúl Escolano, que donava monòlegs variats o Salvador Raya, que narrava notícies via Skype.

Acollida[modifica]

El programa compta amb un nombrós i participatiu públic tots els dimecres i una considerable quantitat de persones veient el streaming en línia, a més de prop de cent mil subscriptors al seu canal de YouTube.

El nombre de seguidors del programa ha augmentat darrerament gràcies a la participació de YouTubers famosos i de personalitats de l'actualitat, a més de per la seva temàtica critico-humorística i l'entreteniment en general, a més el programa té una forta difusió a les xarxes

Entrada[modifica]

L'entrada al programa és gratuïta, però ha de reservar-se per mitjà d'un esdeveniment en Facebook. A més, amb cada entrada es reparteix un Estrella Damm per a cada persona. Http://www.facebook.com/vistolovistoTV

Referencias[modifica]

Enlaces externos[modifica]

facebook visto lo visto TV

Categoría:Programas de televisión humorísticos de España