Usuari Discussió:193.153.239.113

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola i gràcies per experimentar amb la Viquipèdia. La vostra prova ha funcionat però malauradament l'hem hagut d'esborrar o revertir. Si us plau feu servir la pàgina de proves per a qualsevol altra prova que vulgueu fer. També podeu fer una ullada a la pàgina d'acollida si voleu saber més sobre com contribuir a la Viquipèdia. Endavant! --Jordicollcosta (discussió) 13:25, 4 maig 2008 (CEST) [respon]

Perdó, no ho sabia. Ho tindré en compte. Gràcies. --Joancreus 13:32, 4 maig 2008 (CEST) [respon]

Disculpa ha sigut un error m'he confòs d'usuari. --Jordicollcosta (discussió) 13:34, 4 maig 2008 (CEST)[respon]

Recordatoris[modifica]

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.


Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 752.788 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dues claus abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte a enllaçar i prement el botó .


--Lohen11 (discussió) 21:08, 6 maig 2008 (CEST)[respon]