Vés al contingut

Usuari Discussió:83.61.226.69

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com el poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 07:42, 6 maig 2010 (CEST)[respon]

Edicions arbitràries[modifica]

Hola. Vos agrairem que no editeu arbitràriament els articles; altres editors han de perdre un temps valuós en revertir les vostres accions i empenyoreu la imatge de la Viquipèdia que pot fer-se un visitant ocasional. Recordeu a més a més que les edicions arbitràries poden ser considerades un acte de vandalisme (el que ens obligaria a blocar-vos). Podeu visitar la pàgina d'ajuda per informar-vos i teniu la pàgina de proves per fer assaigs d'edició.~~

Estat català[modifica]

Hola! Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Els enllaços externs que va esborrar en Rubenset estan ben esborrats tal i com indica la política de la VP: VP:EE#Què no s'ha d'enllaçar. Si us plau, abans de tornar a incorporar-los, parlem-ne a la discussió.--Àlex Esp (Discussió) 11:29, 6 maig 2010 (CEST)[respon]


ben esborrats? i per quina raó?

Signar els comentaris[modifica]

Estat Català[modifica]

He revertit els canvis perquè m'han semblat no consensuats i afegien enllaços externs sobrers segons VP:EE. Pau Cabot · Discussió 15:59, 6 maig 2010 (CEST)[respon]


Nosaltres no hem afegit res (i si dius que és així duiguis exactament que perquè no hi ha RES afegit), simplement hem revertit l'edició que s'havia fet sense canviar ni una coma. Els enllaços duien així anys i de fet s'hagueren de protegir bloquejant la plana justament perquè no es parava d'intentar esborrar-los.

Ara si que no estan les coses com abans, i no pel blog que ja no usem sinò perque no queda clar qui son els històrics i quins els escindits. La diferència no està només en el fet que uns diguin ser d'esquerrexs i altres segueixin interclassistes. Hi ha altres diferències com ara que uns provenen de diferents organitzacions de l'esquerra independentista i no duien ni un any a EC quan es van escindir i altres han estat d'Estat Catal`sa sempre.

Jo mateix no he militat mai en cap altre lloc. A banda esta tota la llarga llista de veterans que no només no han militat mai enlloc més sinò que alguns militen a EC des de fa més de 70 anys.

Sense anar més lluny, el nostre president, Josep Planchart va entrar a EC amb 16 anys l'any 1936 i no s'ha mogut mai d'EC aguantant exili, empresonaments, camps de concentració, treballant clandestinament per EC, etc... i, a més va ser dels que van legalitzar EC despres del franquisme i aqui han seguit des d'aleshores amb més de 70 anys de militància inintrerrompuda.

Dir que uns son interclassistes i altres d'esquerres no reflecteix això. Uns, a més de ser interclassistes com sempre som els històrics, altres de història a EC no en tenen cap tret de en tot aquest conflicte que van muntar només entrar. Uns son el partit antic de sempre i altres uns escindits.

Això ara no queda clar. A banda de la incongruencia de posar com a president en Planchart, de dir que ec es independentista i catalanista, de dir que editem l'Estel Blanc i tenim seu al paral.lel i, despres, posar a sota la web d'una gent que ni tenen com a president a en planchart, ni tenen seu enlloc, ni es defineixen catalanistes i independentistes ni tampoc editen l'Estel Blanc.

Abans estava clar això, ara ja no. Tot perque entra un i canvia lo que li rota sense donar motius de res.

I despres els problemes els tenim nosaltres... i ni a la versió consensuada podem tornar...

Que es que potser hauriem de fer una crida als nostres militants a fer el vvandal a la viquipèdia? perque un ja no sap que pensar. Resulta que els vandals que editen els que els rota sempre acaben sortint guanyant i en canvi nosaltres per respectar viquipèdia sortim perdent i ens veiem obligats a donar explicacions.

Això no es just