Vés al contingut

Usuari Discussió:Fasil

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Fasil! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: El viquicodi té una manera ràpida de fer certs enllaços que s'utilitzen habitualment. Si en un enllaç deixeu buida la part que correspon al text que hauria de mostrar l'enllaç, aquest s'omplirà automàticament (quan deseu la pàgina) amb el nom de la pàgina excluint-ne el text que hi pugui haver entre parèntesi, abans del símbol de dos punts (:) o després de coma (,). Per exemple, [[canya (planta)|]] equival a [[canya (planta)|canya]] i [[Viquipèdia:bots|]] a [[Viquipèdia:bots|bots]].

}}


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Jordicollcosta (discussió) 12:31, 4 març 2008 (CET)[respon]

¿Ayuda?[modifica]

Hola Fasil, he visto que dejabas mensajes en las páginas de discusión de es:Usuario:Txo y es:Usuario:Paintman pidiendo ayuda para manejarte con las taxobox. Yo también soy del ramo (licenciado en Ciencias Biológicas) y tengo algo de práctica con ellas, aparte de que llevo un tiempito por Wikipedia, así que te puedo ayudar. No te he visto con mucha práctica con la Viquipèdia (por ejemplo, me da que eres la misma persona para dos usuarios, éste y Usuari:Fatsil, aparte de que ya he visto que te cuesta con Fràngula) ni con la Wiki en castellano (donde, por cierto, no tienes una cuenta de usuario, me parece que no te has dado cuenta), así que si quieres también te puedo ayudar con eso.
Me gustaría, ya que estás en la Universitat de Barcelona, pedirte una cosa que llevo buscando desde hace mucho para la Wikipedia. En ninguna de las versiones de los artículos sobre Ramón Margalef hay una foto de él, y llevo intentando encontrar una que pueda ser puesta en wikipedia desde hace mucho (las condiciones para el copyright son muy estrictas, no vale coger cualquiera de internet). Estando en la UB y trabajando en cosas de botánica, a lo mejor puedes conocer a alguien que tenga una foto donde salga él y que esté interesando en pasarla al proyecto. En fin, ya me dices.
Por cierto, que no se te olvide firmar tus mensajes que me dejes a mí o a otros en las páginas de discusión, ya sean personales o de los artículos. Es muy fácil: sólo tienes que fijarte en los botones que aparecen encima del cuadro en el que escribes y buscar uno que asemeja una firma. Si no lo ves, escribe 4 veces el signo ~. Si le das a "Mostra previsualització" (o "Mostrar previsualización" en la Wiki:es) podrás ver cómo queda la página antes de grabarla.
Un saludo, --Diotime (你好) 02:17, 17 abr 2008 (CEST)[respon]