Usuari Discussió:Focblau

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Hola. Sóc en Focblau.



Com va?


Digue'm quelcom d'interessant[modifica]

Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica

Hola Focblau!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (), o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Per a fer qualsevol comentari sobre un article aneu a la seva plana de discussió. Trobareu el botó adient en la pestanya de sobre de cada article.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 

--Pere prlpz (discussió) 02:46, 14 maig 2008 (CEST)[respon]

Amy_Macdonald és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Amy_Macdonald. --Bestiasonica (disc.) 13:38, 7 ago 2009 (CEST)[respon]