Vés al contingut

Usuari Discussió:Gruprural-wiki

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Gruprural-wiki! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Edu Rne (disc.) 09:35, 28 oct 2014 (CET)[respon]

Bon dia de nou, i he d'insistir en demanar-vos ajut.

En aquest moment, els continguts de CaixaCatalana.cat estan llistats per google de la mateixa web original, en una pàgina de botiflers "www.dolcacatalunya.com", en un diari digital de caire econòmic "www.laquestiocatalana.cat" i en la seva versió en castellà "www.laquestiocatalana.wordpress.com"

Així doncs, us demano ajut per difondre el projecte de crear la CaixaCatalana que hauria de ser, 100 anys després, una Caixa d'Estalvis controlada per la mateixa població de Catalunya, des de baix, sense ingerències dels polítics, enmarcada en la nova Catalunya Independent que s'està preparant. Els mateixos estalviadors en l'entitat, amb els clients i tenedors d'hipoteques haurien de ser els co-propietaris de l'entitat.

Be doncs, per una altra banda, us demano difusió entre webmaters i professionals de la xarxa, per col·laborar en bastir aquesta "estructura de la Catalunya independent"

Mercès Joan Olivé i Mallafrè - projecte@caixacatalana.cat

Re:Ajuda[modifica]

Gràcies per voler col·laborar amb nosaltres! Bé, sobre el que em dius de que vols posar alguna cosa a la Viquipèdia sobre la Caixa Catalana (Pel que entenc no té res a veure ni amb Catalunya Caixa o LaCaixa): perquè una cosa pugui tenir article a la Viquipèdia, hi han d'haver fonts fiables (llibres, webs...) que siguin independents al subjecte. I buscant al Google, no veig que hi hagi cap altre font sobre aquesta caixa. Per tant no seria admissible. Si tens dubtes o vols dir-me qualssevol altra cosa, deixa un missatge a la meva discussió!--Unapersona (Sóc tot orelles!) 19:05, 20 nov 2014 (CET)[respon]

Bon vespre! M'he mirat les dues webs (la www.laquestiocatalana.com no em funciona). El cas és que en les dues webs (wordpress i dolçacatalunya) no són vàlides. T'explico. Perquè una font sigui vàlida, ha de ser aliena al subjecte (Com et vaig dir) i n'ha de donar bastant informació. El dolcacatalunya si que dona informació, però la major part és d'un correu directament relacionat amb el subjecte, i al introducció en parla massa poc. Per tant, no és admissible. Pel que fa al wordpress, a part de que és un bloc, també són directament relacionades, perquè un és una entrevista a Joan Olivé, i l'altra és un reportatge basat en la seva totalitat en aquesta entrevista. Això és tot. Si necessites més ajuda, no dubtis en preguntar-m'ho!--Unapersona (Sóc tot orelles!) 19:53, 2 des 2014 (CET)[respon]

Cercant un mentor[modifica]

Hola Gruprural-wiki! No sé si he entès el teu missatge bé. Crec entendre que vols difondre una entitat poc coneguda perquè tingui més visibilitat, i això la permeti créixer. Si fos això -si estic equivocat, digues-m'ho-, em penso que hi ha llocs millors per fer-ho, perquè l'objectiu de la Viquipèdia no és la promoció, sinó la divulgació: cal primer que una realitat sigui coneguda, i després se'n fa l'article, i no a l'inrevés. Si no t'he entès bé, escriu-me a la meva plana de discussió i veuré si et puc ajudar en qualque cosa. Ben cordialment, Jordi Roqué (Discussió) 09:36, 3 des 2014 (CET)[respon]

Att: Jordi Roqué, Mercès per l'oferiment d'ajut... Si poguèssis enviar-me un mail a projecte@caixacatalana.cat i d'allí t'explicaria les necessitats que tenim, per la difusió del nostre projecte.

Mercès per tot l'ajut que ens poguèssiu prestar, doncs Joan Olivé i Mallafrè

Hola Joan Olivé i Mallafrè! Em temo que el fer de mentor concerneix exclusivament a assumptes de la viquipèdia. L'esfera privada, tot i ser molt important, és un assumpte diferent. Salutacions cordials, Jordi Roqué (Discussió) 17:47, 3 des 2014 (CET)[respon]