Usuari Discussió:JaumeBG/2010

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

M'alegra

m'alegra veure't se nou per aquí, estaria bé que aportessis coses de Nova Zelanda, evidentment no tenim gaire coseta! --barcelona (disc.) 13:16, 13 nov 2010 (CET)
Doncs, sí, la veritat és que tindria que ajudar més amb els articles sobre Nova Zelanda! Aviat m'hi posaré més i escriuré més! JaumeBG (disc.) 13:20, 13 nov 2010 (CET)

Petició de traducció

Traduccions amical-bot.

Em sembla que queden com han de quedar. Mira la descripció del que fa el bot.--Gomà (disc.) 08:13, 1 des 2010 (CET)

Val, d'acord. I les pàgines com Renton (Washington) que ha fet el bot, com les ha fet? Per què jo no he vist cap humà canviar el qua hi ha escrit allí (ho pregunto perquè jo hu pugui fer d'aquesta manera en el futur). JaumeBG (disc.) 08:35, 1 des 2010 (CET)

No és una traducció. És una pàgina generada completament a partir de dades estadístiques procedents de diverses fonts.--Gomà (disc.) 13:47, 4 des 2010 (CET)

El bot va fer una passada i va crear la majoria de poblacions USA, però no totes. Està pendent d'analitzar les que no va crear i fer una segona passada resolent aquests cassos.--Gomà (disc.) 13:53, 4 des 2010 (CET)
D'acord, gràcies, i última pregunta, saps com puc eliminar un article...? JaumeBG (disc.) 03:09, 5 des 2010 (CET)
Doncs ja sé com es fa ara, així que no cal que m'ho diguis, però gràcies. JaumeBG (disc.) 03:20, 6 des 2010 (CET)

Sol·licituds de supressió immediata

Bones, Jaume. Veig que has sol·licitat la destrucció de quatre articles; has tingut problemes amb l'Amicalbot? No sé si vols esborrar-los per a tornar a crear-los o la intenció és passar del tema. Si és aquest últim cas comenta-m'ho, perquè crec que és millor que quedi en quatre línies (i ja s'ampliarà) però que l'article existeixi; ja els arreglaria jo, si fos necessari. Bé, ja diràs. Bona nit (per tu bon dia, suposo), i salut! --Judesba (digues...) 02:38, 6 des 2010 (CET)

Sí, doncs ho sento però ara no tinc temps per fer aquests articles i primer jo no entenia gaire com funcionava l'Amical-bot. M'havia confòs de com funcionava però ara ja ho sé. Un altre dia m'hi ficaré i crearé aquells articles bé però ara no puc, ho sento. JaumeBG (disc.) 03:19, 6 des 2010 (CET)

Plantilles

Respecte d'aquest canvi, dir-te que, per inserir una plantilla, no fa falta posar {{Plantilla:Nomdelaplantilla}}, basta posar directament {{Nomdelaplantilla}}. Pau Cabot · Discussió 09:04, 7 des 2010 (CET)

Gràcies per dir-m'ho, però, la veritat es que ja ho sabia! Simplement faig {{Plantilla:Nomdelaplantilla}} perquè tenia "{{Plantilla:Comtat de Maui (Hawaii)}}" a això, com es diu... Això de copiar i enganxar. Doncs ho tenia allí i per tant m'era més fàcil prémer "Ctrl" i "V" que no pas escriure "{{comtat de Maui}}". Però igualment, gràcies per la informació, Pau! JaumeBG 10:27, 7 des 2010 (CET)
Mira de rectificar-ho. Millor no introduir codi redundant. Pau Cabot · Discussió 10:37, 7 des 2010 (CET)

Recordatori

Recorda: Per respondre al comentari que et faci un altre usuari, ho has de fer a la seva plana de discussió. Així, li apareixerà un avís que li informarà que té un missatge nou la pròxima vegada que es connecti. --Pau Cabot · Discussió 10:37, 7 des 2010 (CET)

En principi, com t'he dit, s'ha respondre sempre a la pàgina de discussió de l'altre usuari, encara que això fa que les discussions quedin repartides entre dues pàgines (com en un correu electrònic). Limitacions de la Viquipèdia ... Pau Cabot · Discussió 10:46, 7 des 2010 (CET)

Comtats dels EUA

D'acord, veig que algú s'ha dedicat a fer les diferents categories per a cada estat que té comtats. Ho tindré en compte. --Bestiasonica (disc.) 10:38, 7 des 2010 (CET)

Signatura

Bones, Jaume. Per respondre un comentari que t'han escrit has de fer-ho a la plana de discussió de l'altre l'usuari/usuària. Així t'assegures que ho llegeix, ja que rebem un missatge de "teniu missatges nous". Jo he llegit ara la resposta del meu comentari d'uns articles que ja s'han esborrat (no vaig ser a temps de "salvar-los"). Probablement els altres usuaris tampoc no han llegit les teves respostes. Fins aviat! --Judesba (digues...) 10:44, 7 des 2010 (CET)

Vaja, he anat molt ràpida... Veig que en Pau Cabot ja t'ha fet el mateix recordatori... Salut! --Judesba (digues...) 10:45, 7 des 2010 (CET)

Recordatori

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 752.295 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Comtat de Maui. --Pau Cabot · Discussió 15:52, 7 des 2010 (CET)

Categoria petita a Comtat de Lafayette (Florida)

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Comtat de Lafayette (Florida). --Pau Cabot · Discussió

Massa tard, ja les he eliminades. Per mirar d'evitar aquestes coses, primer posam la categoria a cinc articles i després la cream. Així no hi pot haver possible confusió. Pau Cabot · Discussió 11:35, 8 des 2010 (CET)
Per posar la taula a la dreta, potser usant qualcuna d'aquestes plantilles? De totes maneres, jo miraria de no fer moltes virgueries de format ... Respecte dels suggeriments de millora, crec que el lloc adequat és a la taverna. Pau Cabot · Discussió 12:02, 8 des 2010 (CET)
No he posat en dubte en cap moment els teus coneixements ... Potser Ajuda:Taula? Si no, ja haurà de ser a meta:Help:Table. Pau Cabot · Discussió 12:11, 8 des 2010 (CET)
Voilà Pau Cabot · Discussió 12:27, 8 des 2010 (CET)


Només dir-te que no cream categories que contenguin només una categoria. És sobrecarregar innecessàriament el sistema de categorització. Intenteu mantenir el nombre de categories tan baix com siga possible. (VP:CAT). Pau Cabot · Discussió 14:40, 8 des 2010 (CET)

Unes quantes coses:
1. un dels objectius de la Viquipèdia és que tot estigui uniforme On ho diu, això?
2. no es pot tenir comtats en una categoria en la qual hi ha subcategories de comtats de cada estat estatunidenc, on ho diu això? Crec que hauries de llegir VP:CAT. La teva reflexió seria pertinent si la categoria es digués Categoria:Comtats dels Estats Units per estat, però evidentment no ho és si es diu Categoria:Comtats dels Estats Units. Segons VP:CAT, la categoria Categoria:Comtat de Jefferson (Idaho) pot anar perfectament a Categoria:Comtats dels Estats Units, encara que a tu et faci mal als ulls.
3. T'ho vaig comentar (8 de desembre) i no hi va haver resposta per part teva. Llavors vaig decidir canviar-ho. Pau Cabot · Discussió 07:50, 14 des 2010 (CET)
Per cert, una altra cosa que acab de veure ara: a la Categoria:Comtats d'Idaho li correspon la categoria:Geografia d'Idaho. Així, no l'hauràs d'anar posant a cada comtat... És això de les categories redundants que també explica a VP:CAT. Pau Cabot · Discussió 07:53, 14 des 2010 (CET)
Potser estaria bé que les coses estassin d'una altra manera, però jo mir de cenyir-me a VP:CAT per mantenir el sistema de categorització més o manco coherent. Per això te'n recomanava la seva lectura ... Pau Cabot · Discussió 08:13, 14 des 2010 (CET)

Bon dia, suport a Wikimedia CAT

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment i que tingues unes festes de Nadal esplèndides! Claudi/Capsot (disc.) 12:30, 8 des 2010 (CET)

Moltíssimes gràcies i si necessites qualsevol cosa, no dubtes en contactar-me, de nou que tingues un Nadal i Cap d'any preciosos! Fins una altra, Claudi/Capsot (disc.) 18:22, 8 des 2010 (CET)

Aprendre a fer bots

En pots aprendre aquí: Viquipèdia:Taller de bots 2010. No en facis cas del calendari. Tu llegeix els textos recomanats, si vols contribueix a millorar-los, instal·lat les eines i fes algun exercici. Si necessites ajuda demana-la. --Gomà (disc.) 06:29, 11 des 2010 (CET)

Imatge

El que has de fer és posar un peu a la imatge i allà un comentari on aparegui una paraula amb un enllaç, és el més còmode per als visitant, que llavors saben on clicar. Pots preguntar a qui vulguis, per això estem!--barcelona (disc.) 12:13, 15 des 2010 (CET)

Coordenades geogràfiques

Per què em demanes un cas concret? Jo ho dic com un problema en general. Almenys jo, que em connecto des d'un Explorer, des de sempre he vist les coordenades al mig de la línia grisa de sota els títols que dic. Realment, qui hi entengui ho hauria d'arreglar urgentment. --Catalaalatac (Parlem-ne) 04:03, 16 des 2010 (CET)

Plantilles i categories

Les plantilles es categoritzen, però a alguna subcategoria de Categoria:Plantilles. Fixa't en la resta de plantilles de la Viquipèdia i veuràs que no estan categoritzades en categories d'articles. El que es fa de vegades per fer-la visible a la categoria és inserir-la directament. Pots veure això a Categoria:Municipis de Mallorca. Pau Cabot · Discussió 08:57, 19 des 2010 (CET)

Re:Galazan

Mec! en Galazan és aquest: Usuari:Galazan fa l'ullet --Castor (disc.) 11:45, 24 des 2010 (CET)

Bon Nadal

BBBBB    OOOOO  N   N      N   N     A     DDDD      A     L
B    B  OO   OO NN  N      NN  N    A A    D   D    A A    L
BBBBB   OO   OO N N N      N N N   A   A   D   D   A   A   L
B    B  OO   OO N  NN      N  NN  AAAAAAA  D   D  AAAAAAA  L
BBBBBB   OOOOO  N   N      N   N AA     AA DDDD  AA     AA LLLLL

I feliç ninou! --Bestiasonica (disc.) 12:27, 25 des 2010 (CET)

Espero que acabis de passar unes bones festes i que el nou any t'ompli d'alegria. --Lluis_tgn (disc.) 14:08, 27 des 2010 (CET)