Vés al contingut

Usuari Discussió:Josep Maria Vila

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Josep Maria Vila! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Unapersona (Sóc tot orelles!) 19:45, 22 des 2014 (CET)[respon]

Numeració dels articles[modifica]

Hola Josep Maria. En primer lloc, no pretenc ni molt menys evitar que discuteixis sobre aquesta temàtica, però tenint en compte que és un tema que suscita polèmica, crec que seria més adient que ho proposessis a Viquipèdia:la taverna, on probablement tindrà més ressò que en les pàgines de discussió on has escrit, que només ho veuran les persones que facin seguiment d'aquells articles. Com et vaig comentar, aquest tema no és nou i ja va ser motiu de discussió anteriorment (de fet, abans de la meva participació a Viquipèdia) i es va arribar a aquest punt de consens. Si ho desitges, pots veure Viquipèdia:Presa de decisions/2011/Sobre com anomenar els monarques espanyols i la seva respectiva pàgina de discussió, on s'aborda més àmpliament. Òbviament pots seguir aportant el teu punt de vista a les pàgines de discussió dels articles corresponents, però com he dit, si ningú treu el cap en aquelles pàgines, tindrà poca difusió. Salutacions--Sorenike (disc.) 22:00, 25 des 2014 (CET)[respon]