Usuari Discussió:Paputx/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola, Paputx! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 19:05, 30 maig 2014 (CEST)


Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Paputx! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Paputx (disc.) 10:36, 1 juny 2014 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina «Productes de la terra»

Hola Paputx/Arxiu 1,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Productes de la terra», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 16:22, 12 juny 2014 (CEST)


Hola Pau Cabot,

Entenc i em sap greu tanta discussió. Sembla ser que falten referències. N'he estat buscant i no en trobo. Quantes noticies o referències caldrien? Paputx (disc.) 14:57, 26 juny 2014 (CEST)

Hola Paputx

El teu primer article suscita molt de crítica. Ja és així, tot debut és difícil. Si vols ajuda per a millorar-lo, digui'm. Ara mateix no tinc prou elements per a avaluar si el tema és eligible. També calen millores de format. Et proposo que transfereixis tot a la teva pàgina de proves Paputx Proves i que discutim allà per a millorar-lo, o fer un altre article. Hem tots passat per aquest estadi, un primer article és difícil, espero que no perdis il·lusió i que continuïs, ens calen moltes mans. Fins aviat.--Flamenc (disc.) 23:10, 12 juny 2014 (CEST)

Hola Flamenc,
Moltes gràcies pel suport. L'he passat a la pàgina de proves.Tal i com he dit a n'en Paucabotno he trobat més noticies relaciondes. Tot i que crec que és un llibre molt interessant i molt ben fet, respecto les normes de la wiki.--Paputx (disc.) 15:10, 26 juny 2014 (CEST)
hola Paputx, he fet uns canvis formals, de format. L'important no és el nombre de referències, ni tampoc proves d'existència del llibre, però calen fonts (independents del subjecte) que parlen del llibre i que donen arguments per a sostenir la seva rellevància. És per això que he afegit la plantilla inacabat, aixó ens dona temps per a millorar l'article, que, al meu pareixer, tracta un tema important. Continuem! --Flamenc (disc.) 00:04, 10 jul 2014 (CEST)
Al meu parer, actualment l'article ja estan ficades suficients referències de fonts independents que parlen del llibre i de la seva importància (la Generalitat de Catalunya i el DARP) (n'hi han molts articles (la majoria) en la viquipedia que per menys ja han sigut donats per bons).

Aprofito per comentar que en el portal Catalunya/articles sol·licitats/aliments hi ha un llistat de productes que apareixen en el llibre, i per tant es pot utilitzar aquest llibre com a font inicial per començar aquests articles (un article per producte i que es pot ampliar amb informació addicional que es pugui trobar ) Jaumellecha (disc.) 22:14, 22 ago 2014 (CEST)

Benvingut Paputx

Hola, molt bones, benvingut i bona feina. Respecte els teus primers articles, veig que hi ha o hi haurà algun problema de moment. Tots al principi ens ha començar aprendre una mica a com fer per ajudar a col·laborar en fer créixer aquest projecte cooperatiu tant interessant i hi ha gent que hi dedica mooooltes hores. Així, que sempre cal animar a la gent que s'interessa per a col·laborar-hi, ja que tots en fem us. Per tot allò que et pugui ajudar, fes-me algun missatge i et miraré d orientar en el que pugui. Si t'interessa el tema de la gastronomia, jo potser t'animaria a que primer traduissis algun article (ni que sigui del castellà) per tal d anar-te familiartizant a com es fan textos de manera més o menys enciclopèdica, que és el que vol ser la viquipèdia i així potser es més fàcil que crear ne de nous. Sobre el llibre de productes de la terra potser tel treuran, si no pots aportar diaris o revistes que hi hagin dedicat algun article o cosa similar, o entrevistes a ràdios o teles.. no se si saps a on n hi ha... . Sobre la gastronomia a les comarques, molt bona feina però mira d'arreglar el format. Però molt bona feina i endavant!!!!!!!!!--Pitxiquin (disc.) 15:50, 17 juny 2014 (CEST)

Moltes gràcies pels consells, buscaré una mica més de referències. I potser començaré per traduir.--Paputx (disc.) 15:13, 26 juny 2014 (CEST)

Toponímia occitana

Pel que fa als topònims, depèn de la regió d'origen hi ha alguna pàgina amb toponímia. He posat els enllaços a la majoria dels municipis que he fet. Em falten referències per a Alvèrnia i el Dalfinat, però pel Llemosí i Llenguadoc és força acurat.Walden69 (disc.)

Així entenc que l'entrada Rocamadour (formatge) està malament hi que hauria de ser rocamador (formatge). Es pot canviar?--Paputx (disc.) 14:27, 15 jul 2014 (CEST)

Quinzena de la Qualitat

Salut! Està a punt de començar la Gran Quinzena Anual de la Qualitat en la què segur que trobes coses que puguis fer. T'animes a participar? --Panotxa (disc.) 14:01, 23 des 2014 (CET)

Revisió traducció

Me'l llegiré amb molt de gust! Ja et diré que en penso --gerardduenasparlem-ne 14:39, 5 gen 2015 (CET)

Gastronomia

He vist que estàs interessat amb la gastronomia. Potser t'interessa contribuir al llibre de cuina de Viquillibres. --gerardduenasparlem-ne 16:19, 22 gen 2015 (CET)

  • gerardduenas@Gerardduenas. Personalment les receptes no em motiven gaire. Però amb un projecte de la meva feina podem col·laborar. Organitzo un concurs de receptes per a joves estudiants del Baix Empordà. On les fotos i el text de les receptes serà lliure de drets. En Kipelboy que ens assessora, m'ha comentat que potser us serien útils per aquest projecte. Que et sembla?--Paputx (disc.) 14:02, 28 gen 2015 (CET)
Perfecte! Es poden penjar tal qual a Viquillibres si s'alliberen els drets. Ja m'aniràs informant! --gerardduenasparlem-ne 16:12, 28 gen 2015 (CET)

Àstiquè?

Ui, a bon sant encomanes l'ànima! La veritat, només vaig fer una mica de neteja d'urgència perquè la "figa" i el "va encendre" em van fer molt mal d'ulls. Però els meus coneixements de filosofia índia són nuls. Sento no poder fer cap suggeriment enraonat. --Joutbis (disc.) 19:50, 9 març 2015 (CET)

Fem bullir l'olla

Quina bona feina! L'ideal seria que s'escriguís directament a Viquillibres, sino passa'm-ho en pdf o word i ja ho anirem entrant. Moltes gràcies per tot! --gerardduenasparlem-ne 16:54, 31 març 2015 (CEST)

Gràcies. Desconec com funciona el viquillibres, es podrien entrar les receptes creant una categoria referent al concurs per així facilitar crear un llibre?--Paputx (disc.) 08:26, 1 abr 2015 (CEST)
Com et comento en el fil següent (no havia vist que en Gerard ja t'havia respòs), si creem una plantilla per a indicar que la recepta és una cessió del Consell Comarcal, aquesta pot incloure automàticament la formació d'una categoria que agrupi totes les receptes del concurs. --Xavi Dengra (MISSATGES) 12:39, 1 abr 2015 (CEST)

Re:Receptes a Viquillibres

Bon dia,

Moltes gràcies per l'avís i per contactar amb en Gerardduenas (al qual notifico en aquesta resposta per si vol afegir algun comentari) i amb mi. Per descomptat, si tenen llicència oberta són totalment vàlides a Viquillibres, i poder-les pujar enriquiria molt el Llibre de cuina. Les imatges per sí soles, però, no tindrien gare marge d'aprofitament si no és en el context de comptar amb la recepta sencera (ingredients i preparació sobretot, però també si compten amb una petita introducció, variants, etc.). Si com m'has comentat en les pots facilitar per word, crec que seria la millor opció. El correu del projecte és viquillibres@gmail.com; si ho creieu adient podríem penjar-ho al Drive del projecte i a partir d'aquí, compartir el fitxer amb els usuaris que desitgin adaptar-les i publicar-les seguint l'estil de, per exemple, Llibre de cuina/Receptes/Brownie de xocolata al microones. Si voleu, podem crear també una plantilla que s'afegeixi a la discussió de la recepta atribuïnt-la a una cessió del concurs del Consell Comarcal. --Xavi Dengra (MISSATGES) 11:23, 1 abr 2015 (CEST)

Moltes gràcies Gerardduenas i Xavier Dengra per la vostra col·laboració, perdoneu el "lio" que us he pogut ocasionar. Les vostres idees em semblen molt viables. Us enviaré al corre els word de les receptes. La majoria de receptes tenen associades 3 fotografies (presentació del plat, productes i/o fases). Ara he vist que no estan totes pujades. Quin programa he de fer servir per pujar-les des de flickr? veig que en Kipelboy només en va pujar 50 de cada àlbum. --Paputx (disc.) 13:28, 1 abr 2015 (CEST)
He enviat un correu a en Kippelboy per a que t'expliqui millor aquest tema. Jo desconec com fer pujades massives des de Flickr. Ah! Des de Viquillibres t'hem fet arribar un correu electrònic, ja hem rebut els word. No ens suposa cap maldecap, tot al contrari, a mi personalment em fa il·lusió poder comptar amb més material per fer créixer el projecte! Gràcies per la predisposició! --Xavi Dengra (MISSATGES) 21:50, 1 abr 2015 (CEST)
L'Uploader de Flickr té una limitació de 50 imatges per àlbum. Si no és molèstia, els àlbums grans es podrien dividir en subcarpetes (ni que sigui de manera temporal) per poder importar-los. Sinó, hauré d'importar la resta de manera manual. Aquest cap de setmana volia posar-m'hi ;)--Kippelboy (disc.) 21:55, 1 abr 2015 (CEST)
Kippelboybones, cap problema per subdividir els albuns en carpetes. Ho tindré present per d'altres cops. Els arxius de la Piràmide i de les receptes ja ho faig manualment, que són poques. Pel que fa a les fotos dels productes i dels plats, les subdivideixo amb algun ordre? Ho dic per facilitar la pujada.--Paputx (disc.) 08:49, 2 abr 2015 (CEST)
Ho pots subdividir en grup 1,2,3 ... quan ho tinguis fet avisa'm i engego la màquina ok? merci!! :-)--Kippelboy (disc.) 09:27, 2 abr 2015 (CEST)
Ja està fet Kippelboy! He subvidit: receptes 1, receptes 2, Plats i productes 1, Plats i productes 2, Plats i productes 3, Concurs fem bullir l'olla 1, Concurs fem bullir l'olla 2 i Concurs fem bullir l'olla 3. La web és [1] Salut!


500 més actius

Bones! Revisant una cosa he vist que has entrat en la llista dels 500 viquipedistes més actius a la Viquipèdia en català. Felicitacions i moltes gràcies per la teva col·laboració! :-) .--Kippelboy (disc.) 18:27, 25 maig 2015 (CEST)

Moltes gràcies Kippelboy

De res, Paputx, gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 19:01, 21 juny 2015 (CEST)

Ús de les categories

Hola Paputx,

Quan incloguis les categories pels articles, pensa que només hi has de posar les de nivell més baix possible. Com a exemple, el cas de les pàgines que has creat sobre varietats de tomàquet. Si hi inclous la [[Categoria:Tomàquet]] no cal que hi posis la [[Categoria:Plantes d'Amèrica]] ni la [[Categoria:Hortalisses]], doncs la [[Categoria:Tomàquet]] ja està inclosa dins d'aquestes dues. Pensa que si no ho féssim així també hauries d'incloure la [[Categoria:Éssers vius]], la [[Categoria:Plantes]], la [[Categoria:Productes agrícoles]], la [[Categoria:Aliments d'origen vegetal]], la [[Categoria:Aliments]] i centenars més.

Si necessites ajuda posant o trobant categories fes-m'ho saber. Al principi a mi mateix em va costar una mica aclarir-me!

--Pau Colominas (t'ajudo?) 09:27, 10 set 2015 (CEST)

Pau Colominas Ara que ho dius sembla molt evident, crec que vaig copiar-ho d'alguna altre pàgina. Ara quan m'hi trobi ja ho canviaré. Alhora aniré repassant les pàgines que he anat creant. Gràciesǃ Genial posar l'apartat de varietats --Paputx (disc.) 10:04, 10 set 2015 (CEST)
S'hauria de completar també l'apartat de varietats a l'article tomàquet. Si tens un moment a veure si pots fer-ho, tu que deus tenir més present la llista d'articles de varietats que tenim. Gràcies :) --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:27, 10 set 2015 (CEST)
Pau ColominasFet Fet! el comentari anterior sense signar és fet per Paputx (disc.contr.) 11:20, 10 set 2015 (CEST)

Re: Noms de jocs

Doncs no sé si hi ha cap criteri pels jocs que no han estat mai traduïts, la veritat. Per cert, coneixes el Viquiprojecte:Viquijocs? --Pau Colominas (t'ajudo?) 12:35, 10 set 2015 (CEST)

Gastronomia catalana

Molt bones Paputx!! ;)
Pel que fa als articles agroalimentaris catalans, la font inicial d'on agafo la informació (i que la utilitzo com a referència), és el mateix llibre de "Productes de la Terra". Si no tens aquest llibre a mà, ves un moment a -> [2], que està en format PDF i te'l podràs descarregar si punxes al botó dret del ratolí i al "guardar como" (així ja el tens).
Per afegir alguna cosa més per fer-lo més complet, vaig buscant amb el google per a veure si apareix més informació (sobre aquest tema, normalment apareix -> [3] i poca cosa més).
Al final de l'article vaig ficar una plantilla de navegació que em vaig trobar per casualitat, però si fiquem tot el que apareix al llibre i les moltes coses més que no apareixen, al final la plantilla serà més grossa que l'article (aquí s'hauria de mirar alguna cosa)
Pel que fa a l'infotaula, és una bona idea (nom, fotografia, lloc d'origen... i què més es podria afegir?)... per començar, a veure que et sembla la infotaula que tenen els italians per als formatges -> ([4]), i a partir d'aquí a veure com ho podem millorar.
Seguim parlant! ;) (Jaumellecha (disc.) 23:54, 17 nov 2015 (CET)).

Bones Jaumellecha. Tens raó les dues fonts a internet són aquests dos recursos i a vegades de l'administració del territori del producte. També hi ha el llibre Calls, Albert. Sa i català. Barcelona: Ara Llibres, 2014, p. 20-21. ISBN 978-84-15642 Error en ISBN: suma de verificació no vàlida--84-8 .M'agrada la infotaula com a inici, m'ho miro. Per endreçar el tema dels segells alimentaris (DO, DOP, IGP, ... seria útil fer una plantilla de navegació tipus la de la cuina. He fet un esquema del que podria de sortir. No hi entenc gens de plantilles de navegació. He intentat aprofitar la de la cuina però m'hi ha falta un nivell. Hi entens?

He fet una altre prova però em continua faltant una columna, la solució no em convenç--Paputx (disc.) 14:58, 19 nov 2015 (CET)

Si veus que la plantilla és massa gran, sempre pots fer sub-plantilles, o sigui, primer fes una plantilla senzilla on només apareguin els segells alimentaris, i quan accedeixis a un d'ells, que apareixi en aquell article la sub-plantilla corresponen al nivell inferior (i així tantes vegades com vulguis). Et fico un exemple pràctic per a que ho vegis millor, a veure si et pot servir com a inspiració i et pot ajudar millor a organitzar-lo tot (a més que fet així, et permet ampliar-la fàcilment tot el que vulguis). L'exemple ve a ser una plantilla que vaig fer per a totes les batalles de la Primera Guerra Mundial... fes una ullada:


Petita i senzilla, oi?... Dons ara veuràs!! La desplegues (mostra) i punxa a l'enllaç d'Àfrica d'aquesta plantilla.Ves al final de l'article i veuràs que apareix a més a més, la subplantilla del següent nivell (Teatre d'Operacions d'Àfrica). La desplegues i punxa on finca Kamerun (8-1914) i ves al final d'aquell article i veuràs una altra plantilla d'un tercer sub-nivell (com pots veure, pots ficar moltes coses en poc espai i a més et permet bellugar-te fàcilment entre els articles). Ja em diràs que et sembla. (Jaumellecha (disc.) 02:15, 20 nov 2015 (CET)).

Genial Jaumellecha, quan pugui faig un proposta. el comentari anterior sense signar és fet per Paputx (disc.contr.) 13:27, 20 nov 2015 (CET)
Bones Jaumellecha, he demanat a Agricultura que s'ho mirin o veure si hi veuen algun error. És un tema molt complex. La taula que està bé és la Marca de garantia Productes de l'Empordà. Pots crear la plantilla? Encara no ho se fer :-( I jo la copio als articles. --Paputx (disc.) 12:04, 30 nov 2015 (CET)
A veure que et sembla aquesta, i a partir d'aquí es pot organitzar o millorar al teu gust (em vas indicant com la vols exactament i l'anem fent):

El codi per afegir-la als articles és: {{Marca de garantia Productes de l'Empordà}}, i per a modificar-la, ves a Plantilla:Marca de garantia Productes de l'Empordà i la pots modificar amb «modifica el codi». (Jaumellecha (disc.) 22:27, 30 nov 2015 (CET)).

Jaumellecha el departament d'agricultura ja m'ha revisat els continguts de totes les taules. Una pregunta, un cop posada la plantilla Marca de Garantia Productes de l'Empordà com a l'article Arròs de Pals. Si fem la taula Marques de Garantia alimentàries, s'ha de posar a sota o sobre?--Paputx (disc.) 13:12, 2 des 2015 (CET)
M'hauràs de deixar que ho pregunti a algú que domini més el tema per a estar ben segurs, ja jo tampoc ho sé. He fet una ullada a altres viquis (espanyol, anglès, francès, italià i portuguès) per a veure que deien sobre aixó d'ordenar dues o mes plantilles que estan relacionades jeràrquicament per a veure si primer va la del nivell superior o la del nivell inferior, però no hi diuen res. Normalment es sol ficar una plantilla en l'article, on només apareixen els enllaços del mateix nivell jeràrquic i que per a pujar de nivell s'ha de punxar al títol de la plantilla, però si vols tornar a baixar de nivel..... mira'l tu mateix; ves un moment a Marina de Cudeyo i puja de nivell punxant "Cantàbria" del títol de la plantilla d'aquell article. Un cop a Cantàbria, mira de baixar de nou de nivell per a tornar a Marina de Cudeyo des de aquell article XD (està fotut, oi?!!). També hi ha articles amb diverses plantilles de diferents temes relacionats amb aquell article, com Sistema solar (ja sé que no és el cas, pero es bó saber-lo). Algunes vegades he vist articles amb varies plantilles jerarquitzades, i alguns ho fiquen de superior a inferior i altres ho fan d'inferior a superior (la cosa va a gustos). Però com t'he dit al principi, ho vaig a preguntar i et dic ja una cosa segura (i ja de pas em servirà per a mi) ;) (Jaumellecha (disc.) 21:04, 2 des 2015 (CET)).
JaumellechaAra que m'ho he mirat amb calma. Amb dos infotaules ja n'hi hauria prou. la de Segells alimentaris i la del grup. I potser en el cas de marca de garantia, com que són 3 nivells posaria Segells alimentaris, Marques de garantia i el subrgrup per exemple Marca garantia Empordà. Que et sembla? Poder per no complicar-ho es podria col·locar només la infotaula Segells alimentaris catalans. I poder faria primer el subgrup i a sota el grup més general, però no ho tinc del tot clar. A veure que et diuen.--Paputx (disc.) 08:34, 3 des 2015 (CET)
Jaumellecha Vaig fent proves amb plantilles i col·locant-ho a lloc. Des del Departament d'Agricultura s'ho han mirat i amb els retocs que m'han comentat en teoria no diem cap bestiesa. Quan tingui una estona tranquil·la m'hi poso. Vols repassar-te les que he fet?

Denominació geogràfica

Hola Paputx. Denominació geogràfica no té enllaços a altres llengues (IW)? Salutacions. --E4024 (disc.) 14:35, 2 des 2015 (CET)

HolaE4024 És un tema complicat. Una normativa Europea ha fet canviar el tema de les begudes espirituoses. Per exemple, abans era Denominació Geogràfica Ratafia i ara s'ha de dir Indicació Geogràfica Ratafia. I les mateixes administracions encara no ho apliquen bé: a les Illes balears al seu web en parlem com a Denominació Geogràfica però al lateral el reglament ja hi diu Indicació Geogràfica.

I per acabar-ho de complicar ... l'article Denominació geogràfica de begudes espirituoses s'hauria d'anomenar Indicació geogràfica de begudes espirituoses. Però l'article Indicació geogràfica dona informació genèrica però que ara no té sentit amb la nova normativa. En resum que s'accepten propostes i demà miraré si el Departament d'agricultura m'ho pot clarificar. --Paputx (disc.) 15:06, 2 des 2015 (CET)

"Kolay gelsin!" (Es difícil de traducir, le deseo facilidades... :-) Salutacions cordials. --E4024 (disc.) 15:10, 2 des 2015 (CET)

Massa plantilles.

Pel que fa a les plantilles, tens raó: sobra Productes amb Marca de qualitat alimentaria (Marca Q), ja que el mateix contingut apareix en una part de Marques de garantia alimentàries.

Si no s'ampliarà més la de Productes, quasi és millor esborrar-la i deixar la de Marques per a no tenir duplicats, però si s'ha d'afegir més productes i veus que la de Marques queda massa gran, llavors ja tu mateix pots decidir si fer o no una sub-plantilla (de moment la de Marques està molt bé) ;) (Jaumellecha (disc.) 23:54, 23 des 2015 (CET)).

;)

Bones festes i que gaudeixis d'un bon any nou!! (Jaumellecha (disc.) 15:06, 25 des 2015 (CET)).

2016

Bon Any Paputx! He decidido empezar mis articles de 2016 con una esportista turca, guanyadora de oro olimpic. Potser que fai una ullada a Gizem Girişmen; lo he hecho con mi perfect català, sense utilitzar Google Translate etc. :-) Salutacions. --E4024 (disc.) 09:59, 5 gen 2016 (CET)

Bon any !!!E4024 està molt bé. Em fa vergonya dir-ho però l'ortografia no és el meu fort. He fet algun canvi. A veure que et sembla. Salut!--Paputx (disc.) 11:12, 5 gen 2016 (CET)
Gràcies del meu cor, amic! Una cosa: Conill etc son animals, les categories de "aliments" no van molt per alli. Crec. Salutacions. --E4024 (disc.) 11:14, 5 gen 2016 (CET)
De res E4024, ho tindré en compte.--Paputx (disc.) 11:34, 5 gen 2016 (CET)

Gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 20:32, 8 gen 2016 (CET)

Usuari autopatrullat

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a usuari autopatrullat.