Usuari Discussió:Xoriguers

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica

Hola Xoriguers!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (), o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Si teniu dubtes sobre la normativa vigent no dubteu a visitar el Llibre d'estil.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


He vist el vostre article Xoriguers de la Universitat de Girona. Hauríeu de tenir en compte un parell de coses:

  • Si voleu fer servir text publicat anteriorment, seguiu les instruccions de Viquipèdia:Autoritzacions. Si no, s'esborrarà l'article per protegir els drets d'autor de la colla, que ha penjat prèviament el mateix text a la seva pàgina web.
  • El text dels articles ha de tenir estil enciclopèdic i no promocional, i han d'estar escrit en llenguatge impersonal. Podeu veure Viquipèdia:Llibre d'estil.

Ambdues coses es consideren motius per esborrar un article, pel que us recomano que mireu d'esmenar-ho en els proper dies.--Pere prlpz (discussió) 14:21, 2 gen 2008 (CET)[respon]

Recordatori de notabilitat de Colla Castellera universitària Xoriguers de la UdG[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Colla Castellera universitària Xoriguers de la UdG. --Pau Cabot · Discussió 00:49, 30 oct 2010 (CEST)[respon]