Viquipèdia:Avaluació d'articles/Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona[modifica]

Em sembla que m'he saltat aquest pas per declarar aquest article de qualitat. En qualsevol aquí la deixo oberta.--Felato 21:34, 7 set 2006 (UTC)

Tenint com a referència l'article del Futbol Club Barcelona, veig que es podrien millorar una sèrie d'aspectes, ampliar els apartats de la història i també a certes seccions l'estil.

Per exemple, crec que seria bo incloure la plantilla {{Equips}}, com la del barça. També es podria iniciar una secció explicativa i de la història del seu escut. Finalment les àrees de temporades, presidents i dates per recordar, són alguns dels aspectes que he comentat anteriorment en quant a la millora del seu estil, incloent banderes als presidents, enllaços, i altres petits elements que ho facin més ben vist. --Baggio (missatges) 11:14, 9 set 2006 (UTC)

Com ja hem parlat en privat, crec que perquè sigui un article de qualitat li cal organitzar millor els capítols, que veig desordenats, posar més fotos, desenvolupar l'article de les seccions, que és massa escàs amb la història que té, i parlar dels quatre escuts que ha tingut l'entitat. En el tema de l'himne ja m'hi he posat (també hi havia l'antic i he fet una pàgina específica), i en l'ordre dels capítols m'hi poso avui.--Panotxa 11:09, 10 set 2006 (UTC)
L'he retocat amb els canvis que he comentat i s'han comentat. Només trobo a faltar ara mateix desenvolupar més les seccions, i el tema de les banderes que comenta en Baggio. A veure què us sembla--Panotxa 16:57, 10 set 2006 (UTC)
He estat fent una petita comparació amb l'article del Barça, i aquest darrer es gairebé el doble d'extens. Crec que s'han fet bones millores però per la meva opinió encara es tindrien que ampliar algunes seccions i millores estetiques que ja he comentat previament. PD:També estaria be afegir algunes imatges més.--Baggio (missatges) 19:06, 15 set 2006 (UTC)