Viquipèdia:Avaluació d'articles/Sant Feliu de Guíxols

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Sant Feliu de Guíxols[modifica]

Bé, aquest article ja va ser avaluat el 2008 i ha estat millorat i ampliat.(Tracalet (disc.) 18:07, 23 set 2009 (CEST)).[respon]

  • Le fa falta referències.
  • Al meu parer, la introducció hauria de ser més extensa.
  • A la secció de Serveis, crec que hi ha massa negretes i a la secció de Centres Esportius jo diria que no fa falta posar la llista en majúscules...--MarisaLR (disc.) 10:45, 1 oct 2009 (CEST)[respon]

L'article està molt ben redactat, sense faltes d'ortografia ni errors gramaticals. Tot i així, hi he trobat a faltar alguns elements puntuals de contingut:

  • Quan parles de'n Ferran Agulló i la Costa Brava crec que hauria d'explicar més bé que el nom de costa Brava va crear-se a Sant Elm quan el periodista va dir: "quina costa tan brava". Crec que, a més, en va escriure un article periodístic.
  • A hores d'ara ja podries trobar les estadístiques demogràfiques de l'any 2008.
  • Quan parles de Pedralta, podries explicar que fins fa pocs anys la pedra s'aguantava sola, per la seva pròpia inèrcia però, que degut a l'erosió i el desgast del sòl, va caure i s'ha hagut d'enganxar. Em sembla que a la zona de pedralta també s'hi fan alguns aplecs sardanistes de forma tradicional.
  • Respecte a les comunicacions: a més del ferrocarril (que ja no existeix) i l'autobús també hauries de parlar del carrilet bastant utilitzat pels ciclistes que solen anar de Girona a StFeliu i després tornen amb autobús. A l'estiu també es poden utilitzar els ferris o cruceros que uneixen StFeliu amb Tossa, Platja d'Aro i el Maresme. I no estaria malament dir, pels turistes estrangers, que el seu aeroport més proper és el de Girona-Costa Brava.
  • A l'apartat d'història conetmporània hauries de detallar més els nombrosos bombardejos (principalment alemanys) als que van haver d'enfrontar-se els ciutadans del poble. A vegades en un sol dia queien centenars de bombes.

En un principi, això és tot. Si se m'acudeix res més ja t'ho faré saber.--Aylaross (disc.) 10:00, 16 oct 2009 (CEST)[respon]


Una consulta de la base de dades ha revelat que els tres articles més importants relacionats amb aquest article que manquen a la Viquipèdia en català són els següents:

Tueda-Rafael Patxot-Tots per Sant Feliu

Si us plau, considereu la possibilitat de crear aquests articles per complementar l'article en avaluació. Això contribuirà a fer més completa la Viquipèdia. Gràcies. – EVA (bot) missatges aquí; aquesta funcionalitat està en fase de proves, és possible que els articles proposats no estiguin directament relacionats amb l'article.