Viquipèdia:Notícies sobre la Viquipèdia/Arxiu 1

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

2009

Novembre

Octubre

Setembre

Agost

Juliol

Maig

Març

Febrer

Gener

2008

Desembre

Octubre

Setembre

Agost

Juliol

Juny

Maig

  • 29 de maig: Reportatge a Ciberpaís, de El País:
    • Entrevista a l'usuari Góngora: "Aquest viquipedista uruguaià ha escrit 160 articles en castellà i 200 en català."
    • Se necesitan más voluntarios españoles: "Els hispanoparlants van amb retard. La Wikipedia en espanyol és, pel nombre d'articles (més de 360.000), la novena de les versions [...] quan els hispanoparlants s'apropen als 500 milions. Sense anar més lluny, la Wiki catalana és la 15a del món, amb més de 116.000 articles, a pesar que els catalanoparlants no arriben a 10 milions."
    • Sue Gardner, directora executiva de la Fundació. Nos vamos a centrar en aumentar la calidad de los contenidos de Wikipedia: "Volem tot tipus de persones contribuint. Hi ha un munt de baby boomers jubilats, amarats d'experiències i coneixements al llarg de la seva vida. Volem que participin [...] Anecdòticament, ens va semblar que la majoria de voluntaris eren homes, joves, de ments obertes, somniadors, convençuts de fer alguna cosa bona per la humanitat i intel·ligents."
  • Escola Catalana, ISSN 1131-6187, Vol. 43, Nº. 450, 2008 , pags. 37-39 "La Viquipèdia o la construcció col·lectiva del coneixement" per Laia Martín i Marty.

Abril

Gener

2007

Desembre

Novembre

Agost

  • 18 d'agost. S'ha xerrat sobre el tema d'aquests dies a RAC1. Es pot descarregar el programa d'aquí (cap al minut 29) i es pot escoltar el fragment en línia aquí.
  • 17 d'agost. Al programa "El matí de Catalunya Ràdio" s'ha llegit en directe l'article Catalunya Ràdio comentant que és correcte però curt. A propòsit sobre si hi ha "malícia" o no, s'ha comparat Josep Lluís Carod-Rovira amb la versió en castellà. S'han proposat per un altre dia fer un sondeig sobre la fiabilitat comparant articles amb la Gran Enciclopèdia Catalana.

Juliol

Juny

Maig

Març

Febrer

Gener

2006

Octubre

Setembre

Maig

2005

Octubre

Maig